Dolar

32,3034

Euro

34,7732

Altın

2.409,28

Bist

10.267,09

Demirci'de günlük gazete hasreti sona erdi

Demirci'de günlük gazete hasreti sona erdi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-10 13:37:05

Demirci'de günlük gazete hasreti sona erdi
Demirci ilçesinde esnafın "kar edemediği" gerekçesiyle satışından vazgeçtiği, vatandaşların ise komşu ilçelerden geç de olsa sağlayarak okuyabildiği günlük gazeteler, bir esnafın duyarlılık gösterip bayilik almasıyla ilçeye gelmeye başladı.

Esnaflık yapan Yüksel Küçükkaraca, ilçede günlük gazete satışının yapılmadığı, vatandaşların çevre ilçelerden sağladığı gazeteleri sırayla kahvehanelerde sırayla okuduğu haberi üzerine, gazete dağıtım firmasıyla görüşerek bayilik aldı.

İş yerinde gazete satışına başlayan Küçükkaraca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konudan haberdar olunca üzüldüğünü ve girişimde bulunduğunu belirtti.

Yüksel Küçükkaraca, "Demirci'de gazete satışı yapılmaması bizleri üzdü. Halkımız haberi her yerden alabiliyor. Fakat gazete kültürü, gazete okumak ayrı bir keyif. Yaşanan bu durumun sonlanması için duyarlı bir esnaf olarak iş yerimize gazete bayiliğini aldık" dedi.

Küçükkarca, kar amacı gütmediğini, isteğinin vatandaşlara günlük gazete ulaştırmak olduğunu söyledi.

İlçedeki vatandaşlar da 31 Ağustos'tan bu yana duran günlük gazete satışına yeniden başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Küçükkaraca'ya teşekkür etti.

Haber Ara