Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Coca-Cola İçecek 'En Başarılı Şişeleyici' seçildi

Coca-Cola İçecek 'En Başarılı Şişeleyici' seçildi

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-24 15:19:42

Coca-Cola İçecek 'En Başarılı Şişeleyici' seçildi
Coca-Cola İçecek, üst üste 3. kez "En Başarılı Şişeleyici" seçildi.

Coca-Cola İçecek'ten yapılan açıklamaya göre, Coca-Cola Avrasya ve Afrika Grubu'nun 2009 yılından beri, 84 ülkedeki şişeleyici ortaklarının sürdürülebilirlik alanındaki başarılarını teşvik etmek amacıyla verdiği Sürdürülebilirlik Ödüllerinin bu yılki kazananları, İstanbul'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende, Anadolu Grubu'nun ana hissedarı olduğu Coca-Cola İçecek, "En Başarılı Şişeleyici" seçildi ve büyük ödülle ödüllendirildi.

Büyük ödülü 3. kez üst üste kazanan Coca-Cola İçecek ayrıca, gençleri spora yönlendiren programları ile aktif yaşam kategorisinde "Mükemmellik" ödülüne ve Coca-Cola İçecek İzmir fabrikası ile çevre kategorisinde 4. kez "En İyi Performans Gösteren Fabrika" ödüllerini kazandı.

-"Topluma katkı sağlamaya devam edeceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Coca-Cola İçecek Türkiye Genel Müdürü Lisani Cenk Atasayan, ekip olarak büyük gurur duyduklarını belirterek, "İşimizin geleceğinin toplumun refahına ve doğal kaynakların sürdürülebilirliğine bağlı olduğunu biliyoruz" ifadesini kullandı. Büyük ödülü 3. kez kazanmanın büyük bir mutluluk verdiğini dile getiren Atasayan, şunları kaydetti:

"Böyle bir ödül çok gurur veriyor ama aynı zamanda bu başarıyı devam ettirmek için omuzlarımıza büyük bir sorumluluk da yüklüyor. Uzun yıllardır suyu ve enerjiyi en verimli kullanan operasyonlardan biriyiz. Topluma katkı yapan vakıflara son 5 yılda 22 milyon lira katkıda bulunduk. Doğal kaynakları sorumlu kullanmaya, çalışanlarımıza adil bir çalışma ortamı yaratmaya ve içinde bulunduğumuz topluma katkı sağlamaya devam edeceğiz."

Haber Ara