Dolar

32,3503

Euro

34,7800

Altın

2.394,21

Bist

10.267,10

Çeşme MHP kongreye gidiyor

MHP Çeşme İlçe Teşkilatı, 27 Mayıs Cumartesi günü yeni yönetimini belirleyecek.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-19 09:35:43

Çeşme MHP kongreye gidiyor
MHP Çeşme İlçe Teşkilatı, 27 Mayıs Cumartesi günü yeni yönetimini belirleyecek.

Referandum öncesi, Meral Akşener'in İzmir mitingine katıldığı için istifası istenince, MHP İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Volkan Evci ve yönetim kurulu üyelerinin yerine yeni yönetim kongrede belirlenecek.

MHP İzmir İl Teşkilatı tarafından geçici olarak görevlendirilen MHP eski İlçe Başkanı Gazi Fildir, "Kongremiz, 27 Mayıs Cumartesi günü, Haber-İş Sendikası Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. MHP İzmir İl Başkanlığı tarafından başlatılan ilçe kongreleri sürecinde, MHP Çeşme İlçe Teşkilatı'nın kongresini, birlik beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz. Cumartesi günü saat 10.00'da, partimize gönül veren tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

Fildir, MHP İzmir İl Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilecek kongrede, partinin çıtasını daha da yükseltmek için aday olduğunu ifade ederek, "MHP İlçe kongremizi birlik içerisinde gerçekleştireceğiz. Bu, en büyük arzumuz. Hep beraber üç hilali ilçemizde en yüksek seviyeye çıkaracağız. Bunu da partimize gönül veren tüm arkadaşlarımızla gerçekleştireceğiz. Bu kongre de bunun için çok iyi bir fırsat olacaktır. Tüm Çeşmeli vatandaşlarımızı kongremize davet ediyorum" dedi.

Haber Ara