Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Bodrum'da müşteri-otelci tartışması

Bodrum'da müşteri-otelci tartışması

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-24 17:31:37

Bodrum'da müşteri-otelci tartışması
Bodrum'da, otel müşterisi ve yetkilileri arasında tartışma yaşandı.

İlçeye bağlı Gümbet Mahallesi'ndeki 4 yıldızlı bir otele internet üzerinden yaptırdıkları rezervasyonla gelen ve vadedilen hizmetleri bulamadıklarını iddia eden bir grup müşteri ile otel yetkilileri arasında tartışma çıktı.

Bazı müşteriler, otelde içme suyu, yemek ve sosyal alanlarla ilgili sıkıntılar yaşadıklarını, bu sorunların giderilmediğini öne sürdü.

Lüleburgaz'dan gelerek iki gün önce otele yerleşen Erkan Fincan, gazetecilere yaptığı açıklamada, her şey dahil sistem olduğu için bu oteli tercih ettiklerini söyledi.

Otelde klimaların çalışmadığını, içme suyunu bile bulmakta zorlandıklarını iddia eden Fincan, "Lüleburgaz'dan eşimle geldim. İçme suyu ile ilgili yemeklerle ilgili sıkıntılarımız var. Hep aynı yemekler çıkıyor. Bir müşterinin odasından yılan çıktığını duyduk" dedi.

Bu konuları otel yetkililerine söyledikleri halde bir çözüme ulaşmadığını savunan Fincan, "Otel yetkilileri 'Konuyu çözeceğiz' diyor ancak daha çözülen bir şey yok. Biz Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesine gerekli şikayetlerimizi ileteceğiz. İnşallah çözüm olur diye düşünüyoruz" diye konuştu.

Otel önünde toplanan müşteriler, yeni giriş yapmaya çalışan bazı turistlere, yaşadıkları sıkıntıları anlatarak, otele girmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Bunun üzerine tatilciler, çalıştıkları acente yetkilileriyle konuşarak rezervasyonlarını iptal ettirmeye çalıştı.

Otel yetkilisi Salim Balkan da iddialara yönelik, her müşterinin oteli beğenmek zorunda olmadığını söyledi.

Oteli beğenmeyen müşterilerin paralarını iade edeceklerini belirten Balkan, "Lüksün sonu yoktur, beğenmeyebilirler. Acente yetkilileriyle konuşup ne ücret alınmışsa size iade ederiz. Bizim hizmetimiz bu kadardır. Zorlamanın anlamı yok" diye konuştu.

Haber Ara