Dolar

32,2581

Euro

35,0659

Altın

2.465,63

Bist

10.319,96

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü:

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-19 19:24:08

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü:
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 'İnanın 15 Temmuz normal bir insanın asla düşünemeyeceği, aklından geçiremeyeceği bir harekettir. İnanılması çok güçtür.' dedi.

Çeşitli ziyaret ve toplantılar dolayısıyla Kırklareli'ne gelen Bakan Özlü'yü, valilik girişinde, Vali Esengül Civelek, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve protokol üyeleri karşıladı. Şeref defterini imzalayan Özlü, Vali Civelek'ten bilgiler aldı.

Daha sonra, partisinin Kırklareli İl Başkanlığı ziyaret eden Özlü, burada yaptığı konuşmada, teşkilatlarını çok önemsediklerini söyledi.

Bakanlık faaliyetlerini anlatmak için Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde toplantılar düzenlediklerini anlatan Özlü, bugün de Edirne ve Kırklareli'de bulunduğunu dile getirdi.

Trakya'nın önemli bir tarım ve hayvancılık potansiyeline sahip olduğunu ifade eden özlü, sanayicilerle de bir araya gelerek, istek ve sıkıntıları dinleyip, çözüm arayacaklarını kaydetti.

Darbe girişimi ile Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini anlatan Özlü, şöyle devam etti:

'Türkiye bir türbülanslı, sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Türkiye'nin en katil terör örgütleri peşi sıra eylemler gerçekleştiriyorlar. Eskiden bir tek PKK vardı, sonda DAEŞ ortaya çıktı, daha sonra da PKK'nın türevleri, şimdi de FETÖ terör örgütü ortaya çıktı. İnanın 15 Temmuz normal bir insanın asla düşünemeyeceği, aklından geçiremeyeceği bir harekettir. İnanılması çok güçtür. Dünyanın geldiği bu noktada, Afrika'da bile olmayan hadise meydana geldi. Çok şükür ki demokrasimiz bunu bertaraf etti. Bu Türki̇ye'de demokrasi̇ni̇n ne kadar kökleşti̇ği̇ni̇n de göstergesi oldu. Arkasında halkın ve milletin olmadığı bir darbe girişimi oldu. Akıllara ziyan bir hadiseydi. Çok şükür atlattık.'

Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, Bakan Özlü'ye çeşitli hediyeler takdim etti.

Bakan Faruk Özlü, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nü de ziyaret ederek, yetkililerden bilgiler aldı.

Haber Ara