Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

BİGACEM'den Rektör Yardım'a ziyaret

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) Yönetim Kurulu üyeleri, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necip Erdal Yardım'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-01 10:11:16

BİGACEM'den Rektör Yardım'a ziyaret
Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) Yönetim Kurulu üyeleri, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necip Erdal Yardım'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

BİGACEM Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Çiriş, Başkan Yardımcısı İlhan Karabulut, Genel Sekreter Hakan Okay ve yönetim kurulu üyeleri Şener Toktaş ve İbrahim Yaldız, Rektör Prof. Dr. Necip Erdal Yardım'ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Yardım, yenilikçi ve projelere dayalı bir anlayışta olduğunu, toplumun her kesiminden olumlu destekler alarak Bitlis Eren Üniversitesinin ve Bitlis'in gelişimine katkı sunacağını söyledi. Olumlu projeleri değerlendirerek, enerji kaybı yaşamadan yola devam edeceklerini belirten Yardım, "Ben olumlu ve projeci bir anlayışa sahibim. Elimizden geldiğince Bitlis Eren Üniversitesini ileriye doğru götürmek amacındayız. Bunu hep birlikte yapacağız. Ziyaretiniz beni ziyadesiyle memnun etti. İlerleyen günlerde Bitlis'te görev yapan basın mensupları ile de bir araya gelmeyi amaçlıyoruz" dedi.

BİGACEM Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Çiriş ise, Bitlis'e yapılacak olan olumlu projelerde her zaman yanlarında olacaklarını ifade ederek, "Biz basın mensupları haklının yanında, haksızın karşısında oluruz. Olumlu her projeye destek veririz. Üniversiteler ilin gelişiminde önemli yere sahiptir. Gazeteci olarak bizlerde üniversitenin yaptığı çalışmaları halka duyurma aşamasında üzerimize düşeni layıkıyla yerine getireceğiz. Yeni görevinizde başarılar dilerim" diye konuştu.

Haber Ara