Dolar

32,3720

Euro

34,7986

Altın

2.439,34

Bist

10.082,77

Berko Çocuk Tiyatrosu perdelerini açtı

Berko Çocuk Tiyatrosu perdelerini açtı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-05 11:30:27

Berko Çocuk Tiyatrosu perdelerini açtı
Berko İlaç'ın katkılarıyla etkinliklerini sürdüren Berko Çocuk Tiyatrosu, yeni sezonu "Berfu'nun Rüyası" adlı oyunla Konya'da açtı.

Berko İlaç'tan yapılan açıklamaya göre, çocukları sanatla buluşturmak ve çocuklara tiyatroyu sevdirmek amacıyla kurulan Berko Çocuk Tiyatrosu'nun oyunu "Berfu'nun Rüyası", yeni sezonda ilk kez Selçuklu Belediyesi Konferans/Tiyatro Salonu'nda oynandı. Şükriye Onsun İlkokulu öğrencilerini ve ailelerini ağırlayan oyun yaklaşık 650 kişi tarafından izlendi.

40 dakika süren oyunun sonunda Şükriye Onsun İlkokulu Müdürü Şükrü Gülmez tarafından Berko İlaç'a teşekkür plaketi takdim edildi. Plaketi, Berko İlaç adına Berko İlaç Ürün Müdürü Savaş Duman aldı.

Burada konuşan Duman, Berko İlaç'ın toplum sağlığına katkıyı amaç edinmiş bir firma olarak 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösterdiğini dile getirdi. Duman, şunları kaydetti:

"Sosyal sorumluluk projelerine önem veren ve bu alandaki önceliği, topluma ve sanata katkı sağlayan projeler üretmek olan Berko İlaç, kısa bir süre önce Berko Çocuk Tiyatrosu'nu kurdu. Çocukları sanatla buluşturan bu sosyal sorumluluk projesini ülkemizin çeşitli illerinde sahnelemeyi amaçlıyoruz. Yeni sezonun bu ilk oyununda Konyalı çocuklarımızla bir arada olmaktan çok büyük mutluluk duyduk."

Oyun, yeni sezonda tüm Türkiye'de ücretsiz olarak oynanmaya devam edecek.

Haber Ara