Dolar

32,2580

Euro

35,0693

Altın

2.467,33

Bist

10.319,96

Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-08 18:24:12

Basketbolda maçın ardından
Türk Telekom Başantrenörü Burak Bıyıktay, ligden düşmelerine rağmen sahada ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Bıyıktay, Spor Toto Basketbol Ligi'nde Banvit'e 93-88 yenildikleri karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, son iki karşılaşmanın kendileri açısından formalite olduğunu belirterek, "Buna karşın sahada iyi mücadele ettik." dedi.

Ligden düşmelerine rağmen sahadaki işlerini iyi yapmaya çalıştıklarını ifade eden Bıyıktay, "Hakem arkadaşların iyi niyetli olduğunu biliyorum ama çalınan düdüklerde biraz daha dikkatli olmaları lazım. 1-2 düdük çalınmayınca oyuncu sinirleniyor. Böyle bir maçta bir oyuncunun diskalifiye olması normal değil. Banvit'i tebrik ediyorum ve play-off'ta başarılar diliyorum." diye konuştu.


- Banvit cephesi


Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak ise play-off'a 5. sırada kalmayı başaran oyuncularını tebrik ederek, şunları kaydetti:

"İki takımın ligdeki konumlarının belli olması nedeniyle maç öncesi kaliteli bir karşılaşma beklemiyorduk, öyle de oldu. Play-off için yapacağımız hazırlığı 10 güne sığdıracağız. Bu da dinlenmemize ve sakatlarımızın iyileşmesine olanak verecek. İlk turu geçip, yarı finale kalmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber Ara