Dolar

32,1970

Euro

35,0165

Altın

2.414,11

Bist

10.485,88

Başkan Kesimoğlu: 'Teröre ve destekçilerine lanet olsun'

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kayseri'deki hain terör saldırısını kınayarak, 'Acımızın tarifi yok. Teröre ve destekçilerine lanet olsun' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-17 15:46:50

Başkan Kesimoğlu: 'Teröre ve destekçilerine lanet olsun'
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kayseri'deki hain terör saldırısını kınayarak, "Acımızın tarifi yok. Teröre ve destekçilerine lanet olsun" dedi.

Kayseri'de meydana gelen hain terör saldırısına tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken, bir tepki de Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'ndan geldi. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kayseri'de meydana gelen hain terör saldırısı sonucu şehit olan askerler için Allah'tan rahmet dilerken, yaralılara da acil şifalar diledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ülkenin çok üzüntülü bir süreçten geçtiğini ifade ederek, "Kayseri'de 13 askerimiz şehit, 48 askerimiz yaralı. Acımızın tarifi yok. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Teröre ve destekçilerine lanet olsun" dedi.

Haber Ara