Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Başkan Keleş, 'Bayramlarla beraberliğimizi daha da güçlendirelim'

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bayram mesajında 'Kurban Bayramı'nda da vatanı bölmeye çalışan hainlere karşı beraberliğimizi daha da güçlendirelim' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-09 08:57:01

Başkan Keleş, 'Bayramlarla beraberliğimizi daha da güçlendirelim'
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bayram mesajında "Kurban Bayramı'nda da vatanı bölmeye çalışan hainlere karşı beraberliğimizi daha da güçlendirelim" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında "Bayramlar, insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır. Paylaşmanın ön plana çıktığı bu günde bir olmanın kardeş olmanın kıymetini bilerek ülkemizin dirlik ve düzeni için dua etmeliyiz. Müslümanların en önemli dini bayramlarından biri olan Kurban Bayramında şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz hepimize emanettir. Onlar en değerli varlıklarını bu ülke için feda etmişlerdir. Hemşerilerimin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Herkesin vatanıyla, bayrağıyla, ailesiyle nice bayramlar temenni ediyorum" dedi.

Haber Ara