Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Başkan Eşkinat: 'Her şey daha temiz bir Süleymanpaşa için'

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 42 araç, 95 süpürge ekibi ve toplam 286 personelle birlikte her gün daha temiz bir Süleymanpaşa için çalışıyor. Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 'Her şey daha temiz bir Süleymanpaşa için' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-04 18:27:30

Başkan Eşkinat: 'Her şey daha temiz bir Süleymanpaşa için'
Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 42 araç, 95 süpürge ekibi ve toplam 286 personelle birlikte her gün daha temiz bir Süleymanpaşa için çalışıyor. Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Her şey daha temiz bir Süleymanpaşa için" dedi.

Süleymanpaşa'nın 74 mahallesinin birden düzenli olarak çöplerinin toplanmasının yanı sıra her gün şehrin dört bir yanını sabahtan akşama kadar ellerinde süpürge ile temizleyen çalışanlarıyla da daha temiz bir şehir oluşturmak isteyen Süleymanpaşa Belediyesi, her geçen gün hizmet kalitesini arttırarak vatandaşların takdirini kazanıyor.

"Rutin temizlik dışında da dört bir yanda hizmet veriyor"

Ekipler, rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra tozlu yollarda yaptığı yol yıkama çalışması, Tekirdağspor karşılaşmaları öncesi ve sonrasında Namık Kemal Stadı'nın temizliği, yol kenarları, köprüler, camiler, okul bahçeleri ve bulvarların temizliği ile resmi programlar öncesi ve sonrasında da hizmet veriyor.

"SUÇEP ile çevreci öğrenciler yetişiyor"

Süleymanpaşa Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi (SUÇEP) ile de Süleymanpaşa ilçesindeki ilkokullarda 7 yüz 48 öğrenciye teorik ve uygulamalı eğitim vererek yeni nesillerde çevre bilinci oluşturmaya çalışan ekipler, daha temiz bir Süleymanpaşa için temizliğin yanı sıra temizliği korumanın da önemli olduğunun altını çiziyor.

"Oluşturduğumuz sistem 2 yıldır tıkır tıkır yürüyor"

"Her şey daha temiz bir Süleymanpaşa için" diyerek, açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Göreve başladığımızdan beri ilçemizin temizlik konusunda bir sıkıntı çekmemesi için gerek ekipman, gerekse personel sayımızı arttırarak hizmet kalitemizi yukarı çıkardık. Biz temiz bir Süleymanpaşa yolunda birçok yenilik yapıp birçok adım attık. Oluşturduğumuz sistem 2 yıldır tıkır tıkır yürüyor" diye konuştu.

"Lütfen çevremize karşı daha duyarlı olalım"

Açıklamasında, vatandaşlara da seslenen Başkan Eşkinat, "Evet temizlemek önemli, ancak daha da önemlisi temizi korumak. Vatandaşlarımdan rica ediyorum lütfen çevremize karşı daha duyarlı olalım. Çevreyi kirletmeyelim. Bu doğa, bu gelecek çocuklarımıza mirasımız. En temiz haliyle onlara bırakalım" ifadelerini kullandı.

Haber Ara