Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Başkan Ataç Beykoz'da Tepebaşı'nı Anlattı

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, İstanbul programı kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı'na konuk oldu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-27 11:49:50

Başkan Ataç Beykoz'da Tepebaşı'nı Anlattı
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, İstanbul programı kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı'na konuk oldu.

Başkan Ataç, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile Beykoz İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. CHP Beykoz İlçe Başkanlığı'nda Tepebaşı'nın başarı hikayesini partililerle paylaşan Başkan Ataç "Camilerimizin aydınlatması yoktu, her mahallemizdeki bir caminin ışıklandırmasını tamamladık. Daha sonra camilerin içine girerek temizliklerine başladık. Bunları göz boyamak için değil, samimi olduğumuzu göstermek için yaptık. Sol görüşümüz olabilir. Fakat samimi olduğunuz zaman insanlar size güveniyor. Bir siyasetçi için en kıymetli şey vatandaşının kendisine güvenmesidir. Benim bölgemin yüzde 65'i sağ görüşlüdür. Ama ben son seçimlerde yüzde 47 oy aldım. Samimi olun ve bunu karşı tarafa hissettirin" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi de çeşitli açıklamalar yaptı. Yerel yönetimler dışında tutunacakları hiçbir dalın olmadığını söyleyen İlgezdi, "Biz ancak yerel yönetimlerde yaptığımız başarılı çalışmalarla insanları değiştirebiliriz. Çünkü artık sözün kar etmediği bir dönemde yaşıyoruz. Yani 12 Eylül dönemindeki gibi kapılar çalınarak ya da esnaf eli sıkılarak hiçbir şey olmuyor. Dolayısıyla yerel yönetimlerdeki başarıları daha genişleterek insanların en temel ihtiyacı olan sağlık, barınma, ekmek, aş gibi ihtiyaçlarına dokunabilirsek biz o insanlara dost görünüyoruz. Partimizin nasıl bir parti olduğunu ancak o şekilde anlatabiliriz" dedi.

Daha sonra Başkan Ataç ve Vekil İlgezdi partiye yeni katılan üyelere parti rozetleri taktı. Başkan Ataç CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan'a Eskişehirspor forması ve Vekil İlgezdi'ye atkı hediye etti. CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan da Başkan Ataç'a örgütü adına teşekkür etti.

Haber Ara