Dolar

32,3588

Euro

34,8419

Altın

2.404,73

Bist

10.276,88

Başbakan Davutoğlu Kayseri'de

Başbakan Davutoğlu Kayseri'de

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-17 23:00:02

Başbakan Davutoğlu Kayseri'de
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün babaevini ziyaret etti.

Davutoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Beştepeler mevkisindeki Kayseri Evi'nde düzenlenen yemekli programın ardından, Gül ailesinin Alparslan Mahallesi'ndeki evine geçti.

Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu burada, 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül ile annesi Adeviye Gül'ü ziyaret etti.

Davutoğlu'na ziyaret sırasında eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de eşlik etti.

Ziyaret bitiminde Başbakan Davutoğlu'nu, Abdullah Gül'ün kardeşi Macit Gül, makam aracına kadar uğurladı. Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, apartmandan ayrılırken kendilerine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Çocuklara oyuncak hediye eden Başbakan Davutoğlu, onlarla fotoğraf çektirdi.

- Belediye Başkanı Büyükkılıç'a geçmiş olsun ziyareti

Başbakan Davutoğlu daha sonra geçirdiği rahatsızlık sonucu evinde istirahat eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı, Erciyesevler Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Davutoğlu, ziyaretin ardından evin etrafında toplanarak, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı, çocuklara oyuncak hediye etti.

Haber Ara