Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Bakü'deki Türk Büyükelçiliğinde gazetecilere iftar yemeği verildi

Bakü'deki Türk Büyükelçiliğinde gazetecilere iftar yemeği verildi

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-08 22:40:41

Bakü'deki Türk Büyükelçiliğinde gazetecilere iftar yemeği verildi
Azerbaycan medyasınının önde gelen gazete ve haber sitelerinin genel yayın yönetmenleri Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliğinin düzenlediği iftar sofrasında bir araya geldi.

Büyükelçi İsmail Alper Coşkun'un ev sahipliğinde Büyükelçilik rezidansında düzenlenen yemeğe Azerbaycan Basın Konseyi, Televizyon ve Radyo Konseyi, Devlet Haber Ajansı (AzerTac) Başkanları yanı sıra gazete, ajans ve haber sitelerinin üst düzey yöneticileri katıldı.

Büyükelçi Coşkun, Azerbaycan basınının 140. yıl dönümüne hatırlatmada bulunarak bu vesileyle yemeğe katılan basın yöneticilerini kutladı.

Azerbaycan'ın çok hareketli bir ülke olduğunu belirten Coşkun, bunun hem gurur vesilesi olduğunu hem de kendilerine sorumluluk yüklediğini ifade etti.

Bakü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen 1. Avrupa Oyunları'nın her anlamda gurur vesilesi olduğunu vurgulayan Büyükelçi Çoşkun, Azerbaycan'ın her yönüyle mükemmel olan bu organizasyonla dünyaya Bakü standartlarını öğrettiğini kaydetti.

Avrupa Oyunları'nın açılış töreni sırasında tünelin ucunda Türk bayrağı görüldüğünde 68 bin kişilik stadın muhteşem tepkisinin gözlerini yaşarttığını söyleyen Coşkun, Azerbaycan halkının bu teveccühüne her zaman layık olmaya çalışacaklarını belirtti.

Haber Ara