Dolar

32,1966

Euro

35,1208

Altın

2.471,79

Bist

10.158,63

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci:

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-12 16:19:06

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci:
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, girişimciliğin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "2023 yılında ekonomide ulaşmak istediğimiz hedefler için girişimciliği destekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamada, girişimciliğin desteklendiği Startup Mentor Türkiye (SMT) Kasım 2015 Programı hakkında bilgi verildi.

Programın, ATO ortaklığıyla 26-27 Kasım'da Ankara'da gerçekleştirileceği, SMT'nin, girişimcileri ulusal ve uluslararası tecrübeye sahip mentorlarla bir araya getireceği belirtildi.

Açıklamada, "Özel sektör, sivil toplum, akademi, yatırımcı ve iş melekleri ağlarından oluşan partnerleriyle SMT, seçilen girişimci ve mentor adaylarına ücretsiz mentorluk eğitimler verecektir" ifadesine yer verildi.

Başvuruları 19 Kasım'da sona erecek olan programa, gerçek bir firma, çalışan bir ürün ya da hizmetleri olan ve en az 2 tam zamanlı ortak ya da çalışana sahip yeni girişimlerin "startup adayı" olarak ücretsiz müracaat edilebileceği kaydedildi.

- "2023 hedefleri için girişimciliği destekliyoruz"

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci de girişimciliğe verdikleri önem nedeniyle Startup Mentor Türkiye Programına ortak olduklarını belirterek, şu görüşleri paylaştı:

"Girişimcilik ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıyor. 2023 yılında ekonomide ulaşmak istediğimiz hedefler için girişimciliği destekliyoruz."

Haber Ara