Dolar

32,2247

Euro

34,9384

Altın

2.418,85

Bist

10.676,65

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-29 14:20:43

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına tepkiler
Türk halk müziği sanatçısı Mahmut Tuncer, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin, "Ben Güneydoğu çocuğuyum, bu ülkede yıllardır her yere rahat girip çıkan biriyim. Her kim bu insanlık dışı saldırıyı yapmışsa, altından kim çıkarsa namussuzdur, vatan hainidir." dedi.

Mahmut Tuncer, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine kasteden terör saldırısını kınadığını belirterek, "Bunu yapanlar insan olamaz. Mübarek ramazanda, bayrama yakın sevdikleriyle, ailesiyle buluşmak için yurtdışına giden güzel insanlarımıza bu saldırıyı yapmak zalimliktir." dedi.

Üzüntüden sabaha kadar uyuyamadığını söyleyen Tuncer, şöyle devam etti:

"Türkiye gibi benim de içim kan ağlıyor. Bu saldırıyı yapanların Allah bin türlü belasını versin. Ben Güneydoğu çocuğuyum, bu ülkede yıllardır her yere rahat girip çıkan biriyim. Her kim bu insanlık dışı saldırıyı yapmışsa, altından kim çıkarsa namussuzdur, vatan hainidir."

Tuncer, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek, halkı teröre karşı birlik olmaya davet etti.

- "Hep birlikte mücadele etmeliyiz"

Sanatçı Öykü Gürman da, terör saldırısı sonrası yaşanan acıya tanıklık etmekten hicap duyduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun. Bu korku, kaygı ikliminden ülkemizin bir an önce kurtulması için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Herkese sabır diliyorum olabildiğince.Çok üzgünüm."

- "Bu acı hepimizin"

Sanatçı Bekir Ünlüataer ise, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileyerek, "Terör, insana yakışmıyor. Acının tarifi yok. Teröre karşı, hep birlikte olmalıyız. Bu acı, hepimizin. Ülkemizin başı sağolsun." diye konuştu.

Haber Ara