Dolar

32,2172

Euro

35,0195

Altın

2.456,39

Bist

10.158,47

Antalyaspor'da Süper Lig kutlaması

Antalyaspor'da Süper Lig kutlaması

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-09 22:13:27

Antalyaspor'da Süper Lig kutlaması
PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselen Antalyaspor'da yönetim, futbolcular ve taraftarlar kutlama yaptı.

Kulüp öncülüğünde Cam Piramit önünde düzenlenen etkinliğe taraftarlar, Antalyaspor formaları, atkıları ve bayraklarıyla katıldı. Meydana kurulan platforma davet edilen futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri, taraftarların tezahüratları arasında kazanılan kupayı kaldırdı.

Meşalelerin yakıldığı, "şampiyon Antalyaspor" sloganlarının atıldığı kutlamada Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, teknik direktör Yusuf Şimşek ve bazı futbolcular yer aldı.

Kulüp başkanı Gencer, kutlamada yaptığı konuşmada, Samsunspor ile oynadıkları final maçının ardından ilk telefon açıp tebrik ettiği kişinin Antalyaspor'un eski teknik direktörlerinden biri olan Engin Korukır olduğunu söyledi.

Antalyaspor'un Spor Toto Süper Lig'e çıkmasında emeği olan herkese teşekkür eden Gencer, "Geçen yıl küme düştük. Yılmadık mücadele ettik, söz verdik ve yeniden Spor Toto Süper Lig'e çıktık. Sözümüzü futbolcu kardeşlerimizle, teknik yönetimimizle yerine getirdik" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'e yükselmede takımın en büyük destekçisinin taraftarlar olduğunu ifade eden Gencer, "Güzelliğin yaşanmasında en büyük katkıyı taraftarlar verdi. Final maçında başlayan tribün şovu bu şampiyonluğu getirdi. Bu şampiyonlukta en büyük pay sizlerin. Spor Toto Süper Lig'de daha büyük başarıları hak ediyorsunuz" diye konuştu.

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek ise Süper Lig'e çıkmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek, "İyi ki Antalyasporluyuz" dedi.

Taraftarların "bizi bırakma" tezahüratlarına "Bunun sözünün veremem ama Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de daha başarılı olacaktır" cevabını veren futbolcu Emrah Başsan da desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür etti.

Futbolcu Lamine Diarra ise daha büyük başarıların Antalyaspor'u beklediğini kaydetti.

Konuşmaların ardından, kutlama konserle devam etti.

Haber Ara