Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-12 15:16:48

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Ankara'daki terör saldırılarına ilişkin, "İş dünyasının temsilcileri olarak daha çok çalışıp daha çok üreterek, bu cennet vatan üzerinde oynanmak istenen oyunlara izin vermeyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Tanrıverdi, yaptığı yazılı açıklamayla Ankara'da gerçekleşen terör saldırısını kınadı.

İHKİB'in yarın düzenlenecek gala yemeğini iptal ettiklerini belirten Tanrıverdi, şunları kaydetti:

"Alçakça saldırıyı bir kez daha lanetliyor, yaşamını yitiren insanlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Kayıplarımızın yasına saygının bir ifadesi olarak yurt dışından konuklarımızın katılımıyla 13 Ekim'de düzenleyeceğimiz gala yemeğimizi iptal etmiş bulunuyoruz.

Büyük bedeller ödeyerek kurduğumuz ülkemizi kaosa sürüklemek, Orta Doğu'nun kan ve şiddet batağına çekmek isteyenlerin hain emellerinin hüsranla sonuçlanacağına yürekten inanıyoruz. Türkiye'yi Orta Doğu bataklığına çekemeyecekler. İş dünyasının temsilcileri olarak daha çok çalışıp daha çok üreterek, bu cennet vatan üzerinde oynanmak istenen oyunlara izin vermeyeceğiz."

Haber Ara