Dolar

32,3588

Euro

34,8419

Altın

2.404,73

Bist

10.276,88

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-11 13:32:53

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Barış, kardeşlik ve hoşgörüye tahammülü olmayan, masum insanların canına kasteden terörün her türlüsünü şiddetle kınıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Apaydın, yaptığı yazılı açıklamada, çok sayıda kişinin ölümüne ve yaralanmasına yol açan insanlık dışı saldırıyı şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini bildirdi.

Son zamanlarda artan terör eylemlerinin ülkenin birlik, beraberlik, huzur ve kardeşliğine yönelik olduğuna işaret eden Apaydın, "Bu acıyı içimizde en derin şekilde ülkemize, insanımıza ve bize yaşatanlar en kısa zamanda ele geçirilerek, yüce Türk adaletinin önüne çıkarılmalıdır" ifadesini kullandı.

- "Terörün her türlüsünü şiddetle kınıyoruz"

Saldırılar karşısında sağduyunun korunması ve aklıselimle hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Apaydın, şunları kaydetti:

"Barış, kardeşlik ve hoşgörüye tahammülü olmayan, masum insanların canına kasteden terörün her türlüsünü şiddetle kınıyoruz. Hiçbir sorun şiddet ve kanla çözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek bekleyenler, insanlıktan nasibini almamış, gözleri dönmüş, kandan beslenenlerdir. Bunların insanlıkla hiçbir ilgisi olamaz. Bu çirkin saldırıları gerçekleştirenlere karşı birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Devlet olarak güçlüyüz ve bu saldırıların üstesinden geleceğimize inancımız sonsuzdur."

Haber Ara