Dolar

32,3450

Euro

34,8423

Altın

2.403,66

Bist

10.276,88

Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-10 23:36:43

Ankara'daki terör saldırısı
Ankara'daki terör saldırısında bacağından yaralanan Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Karabük Şube Başkanı Ersin Tetik, Karabük'teki özel hastanede tedavi altına alındı.

Başkentteki ilk müdahalesinin ardından arkadaşları tarafından otobüsle kente getirilen Tetik'i, hastanenin önünde ailesi ve yakınları karşıladı.

Özel hastanede tedavi altına alınan Tetik'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

- "Yaşananlar anlatılacak gibi değil"

Eğitim-Sen Karabük Şube Başkanı Cevat Soylu, gazetecilere yaptığı açıklamada, patlamanın 50 metre arkalarında gerçekleştiğini söyledi.

İlk patlamanın ardından ikinci ve daha şiddetli bir patlama daha olduğunu belirten Soylu, şunları kaydetti:

"Yaşananlar anlatılacak gibi değil. Yerde kan revan içinde olan insanları gördükçe o anı anlatmak bile istemiyorum. Bu, şu ana kadar ülkemiz tarihinin en kanlı terör eylemi. Karabük'ten tek Tetik arkadaşımız olay yerine biraz daha yakın olduğundan bacağından yaralandı. Şu anda bacağında çatlak var ve şarapnel parçasından dolayı kanaması devam ediyor."

Gazetecilerin, Tetik'in neden otobüsle getirildiği sorusu üzerine Soylu, "Ankara'da gerekli tedavileri yapıldı. Orada ambulans bulma imkanı yoktu ve her taraf çok yoğundu. Biz de otobüsün arka koltuğuna yatırarak getirdik" dedi.

Haber Ara