Dolar

32,1775

Euro

34,9437

Altın

2.505,08

Bist

10.895,25

Anadolu Ajansı 97 yaşında

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu:- '100'üncü yılına doğru ilerleyen Anadolu Ajansının hem teknik olarak hem de nitelik olarak daha da güçlü bir kadroyla dünya çapında ülkemizi temsil eden büyük bir marka ve değer olacağına inanıyorum'

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-06 14:23:57

Anadolu Ajansı 97 yaşında
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Anadolu Ajansının (AA) 97. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "100'üncü yılına doğru ilerleyen Anadolu Ajansının hem teknik olarak hem de nitelik olarak daha da güçlü bir kadroyla dünya çapında ülkemizi temsil eden büyük bir marka ve değer olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu, AA'nın 97'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı'ya tebrik mesajı gönderdi.

Karamollaoğlu mesajında, Kurtuluş Savaşı'nda Türkiye'nin sesini duyurmak için kurulan, ülkenin en köklü kurumlarından Anadolu Ajansının kuruluşunun 97'nci yılını kutladığını belirtti.

AA'nın dünyanın en önemli ajanslarından olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

" AA haber etiğine, tarafsız ve güvenilir yayıncılık ilkelerine riayet ederek çıtasını daha da yukarı taşıyacaktır. 100'üncü yılına doğru ilerleyen Anadolu Ajansının hem teknik olarak hem de nitelik olarak daha da güçlü bir kadroyla dünya çapında ülkemizi temsil eden büyük bir marka ve değer olacağına inanıyorum."

Haber Ara