Dolar

32,2720

Euro

34,6794

Altın

2.404,86

Bist

10.336,50

Anadolu Ajansı 97 yaşında

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran:- 'Faaliyetlerini uluslararası alanda kabul görmüş habercilik ilkelerinden şaşmadan sürdüren Anadolu Ajansı, yaptığı dürüst ve tarafsız haberleriyle Türkiye'nin gözü kulağı olmuştur'

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-06 11:40:41

Anadolu Ajansı 97 yaşında
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "Faaliyetlerini uluslararası alanda kabul görmüş habercilik ilkelerinden şaşmadan sürdüren Anadolu Ajansı (AA), yaptığı dürüst ve tarafsız haberleriyle Türkiye'nin gözü kulağı olmuştur." ifadelerini kullandı.

Baran, AA'nın kuruluşunun 97'nci yılı nedeniyle AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı'ya kutlama mesajı gönderdi.

AA'nın kurulduğu günden bugüne kadar Türkiye'nin gelişimine şahitlik ettiğini ve yüzbinlerce haberle ülkede olan biteni tüm dünyaya aktardığını belirten Baran, şunları kaydetti:

"Faaliyetlerini uluslararası alanda kabul görmüş habercilik ilkelerinden şaşmadan sürdüren Anadolu Ajansı, yaptığı dürüst ve tarafsız haberleriyle Türkiye'nin gözü kulağı olmuştur. Son dönemde gerçekleştirdiği yeniliklerle ajans haberciliği hizmet kalitesini daha da yükselten AA'nın yeni yaşını kutluyor, topluma haber verme hizmetini aynı dinamizmle sürdürmesini temenni ediyorum. Şahsınızda AA'nın tüm çalışanlarına da başarılı çalışmaların devamı dileklerimi sunuyorum."

Haber Ara