Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Altınordu'da gözler Göztepe maçında

Altınordu'da gözler Göztepe maçında

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-20 10:10:21

Altınordu'da gözler Göztepe maçında
PTT 1. Lig'de 24 Ekim Cumartesi günü Göztepe ile karşılaşacak Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Sadece futbolun konuşulacağı, seyircilerin zevk alacağı örnek bir derbi temenni ediyorum" dedi.

Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Adanaspor karşısında yenilmezlik serilerini devam ettirdiklerini, güzel zeminde ve güzel atmosferde daha iyi futbol ortaya koyduklarını söyledi.

Adanaspor karşısında ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını kaydeden Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Skorda avantaj yakalayabilirdik ama olmadı. İkinci yarıda gerçek yüzümüzü gösterip müsabakadan farklı galip ayrıldık. Bu bizim için önemli bir galibiyet. Yukarı doğru tırmanıyoruz. Futbolcularımın ortaya koyduğu performans, sonradan girenlerin takıma verdiği katkı çok önemli. Gün geçtikçe takımın temposu, mücadele gücü ve oyunu oturmaya başladı. Önümüzdeki haftalarda çok daha iyi duruma geleceğiz."

Eroğlu, bu hafta İzmir derbisinde karşılaşacakları Göztepe'nin üst sıralar için kurulmuş bir ekip olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Rakibimiz seyircisiyle sahada gücünü artıran bir takım. Kalitesinin farkındayız ama bu ligde herkes herkesi yenebiliyor. Sahada oyun sistemini, temposunu, mücadele gücünü yüksek tutan her zaman daha avantajlı oluyor. Biz de böyle oynamaya çalışacağız. Tabii iki İzmir'in böyle bir derbiyle övünmesini istiyorum. Sadece futbolun konuşulacağı, seyircilerin zevk alacağı örnek bir derbi temenni ediyorum."

Haber Ara