Dolar

32,5215

Euro

34,8999

Altın

2.435,36

Bist

9.915,62

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'da mağlubiyet üzüntüsü

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'da mağlubiyet üzüntüsü

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-06 15:11:18

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'da mağlubiyet üzüntüsü
Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'da kulüp başkan yardımcısı Sertaç Güneş, Galatasaray Odeabank karşısında galip gelmeyi çok istediklerini ancak başaramadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları Galatasaray Odeabank'a 90-74 mağlup olduklarını anımsattı.

Son haftalarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle Galatasaray Odeabank maçını bir dönüm noktası olarak gördüklerini vurgulayan Güneş, "Kazanarak kötü gidişata son vermek ve ligde çıkış yakalamak istiyorduk. Galatasaray Odeabank karşısında galip gelmeyi çok istedik ama olmadı, üzgünüz" dedi.

Karşılaşma boyunca etkili olduklarını, kazanma adına her şeyi yaptıklarını aktaran Güneş, şunları kaydetti:

"Galatasaray Odeabank bu ligin önemli ekiplerinden biri. İyi ve güçlü kadroları var. Rakip karşısında iyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. Özellikle ilk üç periyotta Galatasaray Odeabank'ın ataklarına direnç gösterdik. Başa baş mücadele ettik. Tempomuzu maçın son çeyreğine taşıyamadık. Maçın son bölümünde rakibe direnç gösteremedik ve oyundan koptuk. Böyle farklı bir sonuç ortaya çıktı."

Sertaç Güneş, gelecek hafta sonu sahalarında Anadolu Efes'i ağırlayacaklarını anımsatarak, hedeflerinin bu maçtan galibiyetle ayrılmak olduğunu sözlerine ekledi.

Haber Ara