Dolar

32,5015

Euro

34,9095

Altın

2.433,84

Bist

9.915,62

Akbank, üniversiteli gençleri çağdaş sanat ile buluşturacak

Akbank, üniversiteli gençleri çağdaş sanat ile buluşturacak

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-11 17:35:24

Akbank, üniversiteli gençleri çağdaş sanat ile buluşturacak
Akbank, sosyal medya üzerinden ücretsiz dağıttığı 200 adet "Contemporary Istanbul Çağdaş Sanat Fuarı" davetiyesi ile üniversiteli gençleri çağdaş sanatın en başarılı örnekleriyle tanıştıracak.

Akbank'tan konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, kültürünün temel taşlarından biri olan kurumsal sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gençlere özel faaliyetlere odaklanan banka, gençleri Türkiye'de çağdaş sanatın en önemli buluşma alanlarından biri olan Contemporary Istanbul'da ağırlayacak.

Akbank'ın dokuz yıldır ana sponsorluğunu üstlendiği fuar, bu yıl 12-15 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek. Banka, fuar için 200 davetiyeyi sosyal medya üzerinden ücretsiz dağıtarak, gençleri çağdaş sanat ile buluşturacak.

Bu sene 10. yılını kutlayan Contemporary İstanbul'a genç konuklarını davet eden banka, onları 24 ülkeden katılan 102 galeri ve 700'den fazla sanatçı ve eserleriyle bir araya getirecek. Çağdaş sanatın en iyi örnekleriyle buluşan gençler, aynı zamanda sanatçılar, eleştirmenler ve galeri temsilcileriyle sohbet etme ve katılan eserler hakkında ayrıntılı bilgiler alma olanağını da bulacak.

Haber Ara