Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu:

AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-01 22:43:13

AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu:
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, "Zonguldak'ta milletvekili sayısını 3'e yükselttik. 7 Haziran seçimlerinde işimiz yarım kaldı. Yarım kalan işimizi 1 Kasım tarihinden itibaren tamamlayacağız" dedi.

AK Parti'nin kesin olmayan seçim sonuçlarına göre, tek başına iktidar olması dolayısıyla partinin ilçe başkanlığında kutlama yapıldı.

Oy kullanma işleminin sonlanmasının ardından parti binasına gelen partililer ve yöneticiler, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde kurulan alanda sonuçları takip etti. Sonuçların netleşmeye başlaması sonrasında kutlama yapan partililer, alkış ve tezahüratlarla havai fişek attı.

Çaturoğlu, yaptığı konuşmada, ülkede tek başına iktidara gelmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını söyledi.

Zonguldak'ta milletvekili sayısını 3'e yükselttiklerini belirten Çaturoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"7 Haziran seçimlerinde işimiz yarım kaldı. Yarım kalan işimizi 1 Kasım tarihinden itibaren tamamlayacağız. Çok uzun yollar katettik. Köy, mahalle, sivil toplum kuruluşları, ev ve iş yerleri, ne varsa hep birlikte karış karış gezdik. Halkımızdan büyük teveccüh gördük. Tek başına iktidara geleceğimize inanmıştık ve Allah bize bunları nasip etti. 'Tek başına ve iş başına' diyoruz. Halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz."

Konuşmanın ardından partililer araç konvoyu oluşturdu.

Haber Ara