Dolar

32,3232

Euro

34,7599

Altın

2.391,44

Bist

10.251,37

AK Parti'nin Ankara mitingi

AK Parti'nin Ankara mitingi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-31 17:07:54

AK Parti'nin Ankara mitingi
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Seçim olmasın istediler. Sandık gölgede kalsın istediler. Siyaset geri plana düşsün istediler. Kem gözle millet birbirine baksın, toplum ayrışsın istediler. Ama buna karşı inadına demokrasi, inadına sandık diyeceğiz ve siyasete güç vereceğiz" dedi.

Akdoğan, partisince Sincan'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin teröre verilecek en güzel cevap olduğunu belirtti.

Ankara'nın, Türkiye'nin kalbi olduğunu ifade eden Yalçın Akdoğan, "Ankara'nın kalbine, Türkiye'nin kalbine, sandığa, demokrasiye bomba koydular. Amaçları AK Parti'nin tek başına iktidar olmasını engellemekti. İşte buna karşı hep birlikte bugün buradayız. Geleceğe kimse yön veremez. Millet ne derse o olur diyoruz ve teröre en güzel cevabı veriyoruz" diye konuştu.

Hiçbir muhalefet partisinin proje açıklamadığına işaret eden Akdoğan, AK Parti'nin ise yüzlerce proje ve reform niteliğinde çalışmalar ortaya koyduğunu kaydetti.

Akdoğan, bazı kesimlerin AK Parti'nin iktidara gelmemesi için her türlü yola başvurduklarını belirterek, "Seçim olmasın istediler. Sandık gölgede kalsın istediler. Siyaset geri plana düşsün istediler. Kem gözle millet birbirine baksın, toplum ayrışsın istediler. Ama buna karşı inadına demokrasi, inadına sandık diyeceğiz ve siyasete güç vereceğiz" dedi.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bugün Türkiye'nin AK Parti siyasetine, birlik siyasetine ihtiyacı var. Şırnak'ta da Van'da da Edirne'de de Muğla'da da var olan tek siyasi parti AK Parti'dir. 7 Haziran'dan sonra her şey ortaya çıktı. Milletimiz bunların notunu verdi. Yarın inşallah karnesini de verecek. Devleti katil ilan edenler, her şeye 'hayır' diyenler, saray istismarı yapanlar, milletin adamı Tayyip Erdoğan'a savaş açanlar ve millete hakaret edenler yarın cevabını alacaklar. Tek bir oy oyunu bozacak."

Haber Ara