Dolar

32,2676

Euro

35,0909

Altın

2.475,79

Bist

10.369,87

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-17 18:49:59

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Tek başına iktidar olmak isteyen tek partiyiz. Diğer partiler 'ana muhalefet mi olalım, yavru muhalefet mi' derdindeler" dedi.

Karaaslan, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği programa katıldı.

Burada kadınlarla bir araya gelen Karaaslan, yeni dönemde kadının bireysel ve toplumsal olarak daha da güçlenmesi için hayata geçirilen politikaları kararlılıkla uygulamaya devam edeceklerini belirtti.

AK Parti'nin kadınların omuzunda yükseldiğini anlatan Çiğdem Karaaslan, üye sayısı 10 milyona yaklaşan AK Parti'nin büyük bir Türkiye ailesi olduğunu vurgulayarak, 'Bu işin ipini göğüsleyenler kadınlarımız. AK Parti kadınların omuzlarında yükselen, gücünü kadınlardan alan bir parti. O nedenle kadın kollarımız böyle bir kalabalık etkinliğe imza attılar. Bu kalabalığı başka partiler miting alanlarında bulamıyor' diye konuştu.

AK Parti'nin 13 yılda herkesin hayatına dokunan hizmetler yaptığını ifade eden Karaaslan, şunları söyledi:

'Eksikliklerimiz tabi ki var. Yarım kalan işlerimiz var. Yarım kalan işlerimiz tamamlamak için tek başına iktidar olmak istiyoruz. İşte bu nedenle tek başına iktidar olmak isteyen kendine bu hedefi koyan tek partiyiz. Diğer partiler 'ana muhalefet mi olalım, yavru muhalefet mi' derdindeler. Bizim derdimiz tek başına iktidar olmak. Biz taşın altına sadece elini değil gövdesini koymuş bir hareketiz ve böyle devam edeceğiz."

- İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını yaptı

İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına da katılan Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, Dağlıca bölgesi ve civarında yürütülen operasyonda meydana gelen çatışmalarda 3 askerin şehit düştüğü haberini partililerle paylaştı.

Yüreğinin buruk olduğunu ifade eden Karaaslan, şehitlere Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ise başsağlığı diledi.

Karaaslan, "Artık terörün son bulmasını istiyorum. Dün gece biliyorsunuz, Türkiye için çok önemli olan bir uydu uzaya fırlatıldı. Bugün Anadolu'yu yavru vatana bağlayan su hattı açılışı yapıldı. Tam bunları yaşarken yine şer odakları boş durmadı, yine askerlerimizi şehit ettiler" ifadelerini kullandı.

Herkesin haberleri izlemeye korkar hale geldiğini belirten Karaaslan, şöyle konuştu:

"Hepimiz 'bu gün bir canımız daha şehit edildi mi' diye korkar hale geldik. Hiç kimsenin Türkiye'ye bunu yaşatmaya hakkı yok. Biz hiçbir şeyi kolay elde etmedik. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok acı tecrübeler yaşayarak bu günlere geldi ama bu kadar zor elde ettiğimiz değerlere de sıkı sıkıya bağlıyız, hiçbirini kolay bırakmayız, hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Karaaslan, konuşmasının ardından katılımcılarla seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Haber Ara