Dolar

32,3503

Euro

34,7800

Altın

2.394,21

Bist

10.267,10

AK Parti'den Çocuklara Kıyafet Yardımı

AK Parti Eskişehir İl Sosyal Politikalar Başkanlığı ve Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından 'Çocuklar gülerse dünya güler' sloganı adı altında çocuklara kıyafet yardımında bulundu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-20 13:02:54

AK Parti'den Çocuklara Kıyafet Yardımı
AK Parti Eskişehir İl Sosyal Politikalar Başkanlığı ve Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından "Çocuklar gülerse dünya güler" sloganı adı altında çocuklara kıyafet yardımında bulundu.

Proje kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte İl Başkanı M. Dündar Ünlü ve İlçe Başkanı Volkan Doğan, yapılan kıyafet yardımından sonra çocuklara hediye dağıttı. Etkinliğe katılan İl Başkanı M. Dündar Ünlü, "Çocukların sevgi ve hoşgörü dolu ortamda yetiştirilmesi, yeteneklerinin geliştirilmesi, beklentilerinin karşılanması, umutlarının canlı tutulabilmesinin yanı sıra geleceğine yön verecek güçte bireyler olarak toplumsal yaşamda yer alabilmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bizim için geleceğimizin teminatı çocuklarımız çok önemlidir. Çocuklarımızın yanında olmaya, dertlerini kendi derdimiz yapıp çare olmaya çalışıyoruz. Eğer çocuklarımız gülerse tüm dünya güler" dedi.

Daha sonra İl Başkanı Ünlü ve Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, etkinliğe katılan kız çocuklarına bebek erkeklere de oyuncak araba hediye etti.

50 ÇOCUĞA KIYAFET YARDIMI

Öte yandan AK Parti Eskişehir İl Sosyal Politikalar Başkanlığı da, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 50 çocuğa kıyafet yardımında bulundu. AK parti Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Alsat, konuyla ilgili olarak on bir ayın sultanı Ramazan ayı içinde çocukları sevindirmek adına, onlara bayram hediye vermek istediklerini söyledi. Alsat, "Bu kapsamda yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına yönelik kıyafet yardımlarımız devam edecek. Biz imkanlarımız ölçüsünde çocuklarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. İş adamlarımızdan, hayırseverlerden destek bekliyoruz. Onlarda bu tür çocuklarımızı görüp gözetsinler, yardım etsinler göreceklerdir yardım etmenin hazzı mutluluğu hiç bir şeye değişilmeyecek, o huzuru hiç bir yerde bulamayacaklardır" diye konuştu.

Haber Ara