Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Afyonkarahisar'da mac geliri sehit ailelerine verildi

Afyonkarahisar'da mac geliri sehit ailelerine verildi

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-24 21:05:52

Afyonkarahisar'da mac geliri sehit ailelerine verildi
Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Afyonkarahisar Belediyespor, Akhisar Belediyespor ile oynanan maçın gelirini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesine bağışladı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Valilik binasında düzenlenen toplantıda, maç gelirlerini şehit ailelerine bağışlayan Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol Kulübü'nün yönetimini tebrik etti.

Maça gelen taraftarlara teşekkür eden Çoban, "Geçen hafta Atatürk Spor Salonu'nda oynanan Afyonkarahisar Belediyespor-Akhisar Belediyespor maçının tüm gelirleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesine bağışlandı. Burada halkımızın katkısı da çok önemli. Maç gelirlerinin şehit ailelerine verileceğini öğrenen vatandaşlarımız, biletleri satın aldılar ve buradan bir gelir elde edildi" diye konuştu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı da acılarının arttığı bugünlerde böyle hassas davranışın son derece mutluluk verici olduğunu vurgulayarak, "Bizlere her fırsatta manevi destek olan valimiz, belediye başkanımız, komutanlarımız, emniyetimiz ve halkımız bugün de maddi olarak da yanımızda olduklarını gösterdi. Herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kumartaşlı, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a plaket takdim etti.

Haber Ara