Dolar

32,2513

Euro

34,6646

Altın

2.403,93

Bist

10.273,27

AA'nın 'Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi' kitabı

AA'nın 'Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi' kitabı

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-10 23:15:09

AA'nın 'Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi' kitabı
Anadolu Ajansınca (AA) hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Çorum'da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik sıraya göre derlenen ve ücretsiz sunulan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Hürriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan halka dağıtıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kitaplar kısa sürede tükendi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ile il yönetim kurulu üyeleri de AA'nın standını ziyaret ederek, vatandaşlara kitap dağıttı.

Bekiroğlu, yaptığı açıklamada, AA'ya çok önemli bir çalışmayı kendileri ile paylaştığı için teşekkür etti. Kitabın darbe girişimini anlatan güzel bir kaynak olduğunu dile getiren Bekiroğlu, "Bizler, 26 gündür sokaklardayız, başkomutanımızın emri ile nöbetlerdeyiz. Darbeyi, kronolojik olarak, saat saat yaşanan olayları bu kitapta bulabiliyorsunuz. Söz uçar yazı kalır demişler. İşte bu kitap bunun en güzel örneğidir. Bence bu tür kitaplar kütüphanelerimizde yer almalıdır. AA tarafından bastırılan bu kitabın da güzel bir kaynak olacağı kanaatindeyim. Bu kitapta olayların gelişimi, seceresini, gazi ve şehitlerimiz ile orduda yaşananları çok net şekilde görüyorsunuz." ifadesini kullandı.

Vatandaşlardan Ertuğrul Irak da herkesin bu kitabı okuması gerektiğini belirterek, "Bu kitabı okumakta çok büyük fayda var. Bunlar bizim milli değerlerimiz. Bunlar, çocuklarımız için yeni nesil için iyi bir örnek olacak. Tek bayrak, tek millet ve tek yürek halinde yaşamak için bu kitabı iyi okumak lazım." diye konuştu.

Sinan Hayvalı ise kitap için AA'ya teşekkür ederek, "Milletin, devletiyle bütünleşerek adeta destan yazdığı bu darbe girişimi nesiller boyunca unutulmayacak. Bu kitap da darbe girişiminin hafızalardan silinmemesine katkı yapacak." dedi.

Haber Ara