Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Hakkari'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-29 11:22:37

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Hakkari'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Valilik önünde geniş güvenlik önlemi altında yapılan törene Vali Cüneyit Orhan Toprak, eşi Funda Toprak, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Adalet Komisyonu Başkanı Yusuf Kaya, Hakkâri Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ömer Pakiş, vali yardımcıları Hasan Ongu ve Bekir Abacı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Hakkâri İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilbiroğlu, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Valilik makamında tebriklerin kabulünün ardından tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gönderdiği mesaj okundu.

Vali Toprak, alanda bulunan tüm okulların tek tek bayramını kutladıktan sonra günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında değişik spor dallarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri Vali Toprak ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Program, halk oyunları gösterisi ve geçit töreni ile sona erdi.

Haber Ara