Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

'120 dakikalık maç bizi sıkıntıya soktu'

'120 dakikalık maç bizi sıkıntıya soktu'

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-04 19:07:41

'120 dakikalık maç bizi sıkıntıya soktu'
Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası'nda İnegölspor'a penaltılarla elendikleri maçın, takımı için yorucu olduğunu söyledi.

Balıkesirspor, PTT 1. Lig'de 6 Aralık Pazar günü Karşıyaka ile yapacağı maçın hazırlıklarını Atatürk Stadı'nda sürdürürken, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Yılmaz, sakatlığı bulunan 3 önemli oyuncuya alternatif bulmakta zorlandığını belirtti.

Kupa maçını değerlendiren Yılmaz, takımın durumunu da şöyle anlattı:

"Kupada oynadığımız 120 dakikalık maç, bizi biraz sıkıntıya soktu. Takımda Kerim Avcı, Ragıp Başdağ ve Abdulhamit Yıldız sakat. Ragıp'ın Karşıyaka karşısında oynama ihtimali var. Alternatif oyuncumuz maalesef çok az. İnşallah önümüzdeki Karşıyaka maçında herhangi bir oyuncumuz sakatlanmaz. Örneğin, stoper alternatifimiz hiç yok. Orta sahada hiç alternatifimiz yok. Kendi içimizden alternatifler üretmeye çalışıyoruz. Sakatlıkların sıkıntısını yaşıyoruz ama her şeye rağmen Karşıyaka'yı mağlup etmek için oynayacağız."

Taraftardan destek isteyen Yılmaz, "Bundan sonraki maçlarda sakatlarımız iyileşecek ve daha farklı bir Balıkesirspor karşımıza çıkacak. Bu maçı kazanmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

Haber Ara