Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

ABD basınından Ivanka Trump yorumu: Babasının küçük gulyabanisi!

ABD'nin elçiliğini Kudüs'e taşıdığı sıralardaki kutlamalarda Trump'ın kızı Ivanka'nın mutlu halleri dikkat çekmişti. ABD basını, bina dışında 60 Filistinlinin katledilmesine atıfta bulunarak Ivanka için 'Babasının küçük gulyabanisi' yorumunda bulundu.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-05-15 12:23:04

ABD basınından Ivanka Trump yorumu: Babasının küçük gulyabanisi!

Donald Trump ve Netanyahu'nun işgali genişletme hamlesi bugün itibariyle 60 Filistinlinin canına mal oldu. Tarihe Kara ve kanlı Pazartesi olarak geçen dün (14 Mayıs) ise akıllarda kalan karelerden biri TV'lere yansıyan anlar oldu.

Trump'ın kızı Ivanka Trump ve elçilik binasını açan isimlerin müzikli kutlaması yayınlanırken ekranların bir tarafında da Gazze'deki katliam vardı.

Konuyu bugün gündeme taşıyan ABD basını ise Ivanka Trump'ın mutlu hallerini yayınlayarak, "Babasının küçük gulyabanisi" yorumunda bulundu.

Açılışa giden Ivanka Trump'ı ön sayfasına taşıyan New York Daily News gazetesi, Gazze'de onlarca insanın hayatını kaybedip, binlerce insan yaralanırken Ivanka'nın açılış töreninde sürekli gülümsediğinden bahsederek, "Daddy's Little Ghoul" yani "Babasının küçük gulyabanisi" başlığını attı.

DdM67nFWAAESxrd

 

Haber Ara