Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitim ertelendi mi? Liseler uzaktan eğitime mi geçti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası alınan yeni kısıtlama kararlarını açıkladı. Açıklanan yeni kısıtlama kararlarında okullarla ilgili de gelişmeler yaşandı. Yüz yüze eğitimin ertelenip ertelenmediğini merak eden öğrenciler de 8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitim ertelendi mi sorusunu soruyor. Liseler uzaktan eğitime mi geçti? Erdoğan açıklamasında '8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle faaliyetlerini sürdürecektir.' dedi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-13 19:12:52

8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitim ertelendi mi? Liseler uzaktan eğitime mi geçti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası alınan yeni kısıtlama kararlarını açıkladı. Açıklanan yeni kısıtlama kararlarında okullarla ilgili de gelişmeler yaşandı. Yüz yüze eğitimin ertelenip ertelenmediğini merak eden öğrenciler de 8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitim ertelendi mi sorusunu soruyor.  Liseler uzaktan eğitime mi geçti? Erdoğan açıklamasında "8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle faaliyetlerini sürdürecektir." dedi. 

8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitim ertelendi mi?

Kabine Toplantısı'nda Türkiye'nin genelini ilgilendiren kararlar açıklandı. Ramazan ayının iki haftası için gerekli olacak yeni kısıtlamalarda okullarla ilgili de karar alındı. Peki 8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitim ertelendi mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle faaliyetlerini sürdürecektir." dedi. Yani 8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitim devam ediyor. Aynı şekilde anaokullarında da yüz yüze eğitim devam ediyor.

Kabine Toplantısı'nda alınan diğer kararlar şöyle:

Kısmi kapanmaya gidildi. 

Hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması sürerken hafta içi sokağa çıkma sınırlaması saatleri akşam 19.00 ila sabah 05.00 arasında düzenlendi.

Lokantalar sadece belirlenen saatlerde paket servis hizmeti verecek.

Spor salonları bayram sonuna kadar kapalı.

Sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirler arası seyahatlere izin verilmeyecektir.

Düğün nişan kına vb. tüm toplantılar bayram sonrasına kadar ertlendi.

Oteller sadece kendi müşterileri ile sınırlandırılmış halde hizmet verecektir.

8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle faaliyetlerini sürdürecektir.

Kamuda saat 16.00'da bitecek şekilde dönüşümlü ve esnek mesai yeniden yaygınlaştırılacak.

Kamuda hamileler ve kronik hastalığı olanlar ile 10 yaş altı çocuğu bulunan kadın personel idari izinli sayılacak.

Haber Ara