Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

6 ilde okullara kar tatili

Yoğun kar yağışı nedeniyle 6 ilde eğitime bir gün süreyle ara verildiği açıklandı...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-26 07:00:11

6 ilde okullara kar tatili

Ajanslarda yer alan habere göre; Yurtta etkili olan kar yağışı nedeniyle 6 ilden bazılarının genelinde, bir bölümünde de sadece taşımalı sistemde eğitime yarın ara verildi.

Karaman Valiliği, okulların yarın için tatil edildiğini açıkladı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Son meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde önümüzdeki günlerde kar yağışının devam edecek olması nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurul Kararıyla ilimiz genelindeki tüm okullarımız 26 Aralık 2016 Pazartesi günü tatil edilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personeller de aynı tarihte idari izinli sayılmaları Valiliğimizce uygun görülmüştür" denildi.

Ağrı Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı nedeniyle Ağrı merkez, Patnos ve Eleşkirt ilçelerindeki köy okulları ile taşıma sistemle eğitim veren okullarda eğitime 26 Aralık Pazartesi ara verildiği bildirildi.

Iğdır Valiliği, kent merkezindeki ilkokullar ve ortaokullar ile merkeze bağlı yerleşim birimlerindeki Kervansaray, Alibeyköy, Güngörmez, Mezra, Taşlıca, Harmandöven, Pınarbaşı, Kızılkule ilk ve ortaokullarının yoğun kar yağışı nedeniyle yarın tatil edildiğini açıkladı.

Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Erzincan'ın Çayırlı ilçesinde, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildiği ifade edildi.

Bitlis'te kar yağışı nedeniyle tüm okullar yarın için 1 gün süreyle tatil edildi.

Haber Ara