Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

3. köprü haritalara eklendi

Bugün itibarıyla vatandaşlar tarafından kullanılabilecek olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bağlantı yolları haritalara eklendi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-26 15:17:59

3. köprü haritalara eklendi

Avrupa ile Asya'yı üçüncü kez birleştiren, dünyanın en geniş köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün açılıyor. 8 karayolu, 2 demiryolu şeridinden oluşan toplam 10 şeritli köprünün açılışına dünya liderleri de katılacak.

Bugün itibariyle vatandaşlar tarafından kullanılabilecek olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü artık harita uygulamalarına da eklendi. Google Haritalar ve Yandex Haritalar'da köprü ve bağlantı yolları görüntülenebiliyor.

Hem Google'da hem de Yandex'te yol tarifi alabiliyoruz. Ayrıca rotanızın, geçtiğiniz köprüye göre kaç kilometre olduğunu da görüntüleyebiliyorsanız. Böylece gitmek istediğiniz yerin, Yavuz Sultan Selim Köprüsünü tercih ettiğiniz takdirde kaç kilometre uzayacağını veya kısalacağını görebiliyorsunuz.

Diğer taraftan Apple'ın harita uygulamasına köprü ve bağlantı yolları hala eklenmedi. Köprünün resmi açılışının gerçekleşmesinin akabinde, yeni yolların Apple haritasına da eklenmesi bekleniyor.


Haber Ara