Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

2021 Hyundai Tucson iddialı tasarımı ile göz dolduruyor

Hyundai 2021 model Tucson SUV'i tanıttı. 2021 Hyundai Tucson özellikleri nedir? 2021 Hyundai Tucson başlangıç fiyatı ne olacak? 2021 Hyundai Tucson ne zaman satılacak? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-15 14:03:40

2021 Hyundai Tucson iddialı tasarımı ile göz dolduruyor

Güney Kore'nin dünyaca en çok tercih edilen araba markalarından olan Hyundai, yeni makyajlı tasarım Tuscon'u tanıttı. SUV sınıfında iddialı olmak isteyen Hyundai, sade, modern çizgilerle kullanıcılarının gözüne hitap ediyor. ilk olarak farkedilen değişiklik ön panjurda gerçekleşiyor. Geniş hava menfezleri ile birlikte logonun etrafı sarılmış ve bu sayede araç daha kaslı bir hale gelmiş. Parça parça baklava dilimlerine benzeyen yeni farlar, Hyundai'nin daha önce bazı araçlarında kullandığı tasarım olarak Tuscon'da da kullanılmış. Alt tarafta bulunan sis lambaları da aracın gizli artılarından olmuş çünkü yeni teknoloji farlar ile artık sis lambasına ihtiyaç dahi duyulmuyor. 

İç tasarıma geldiğimizde bizi yeni bir direksiyon ve sonrasında konsol karşılıyor. Sade bir tasarımı benimseyen Hyundai, geleneksel kullanıcılarını burada da mutlu edecek gibi gözüküyor. Orta konsolda dokunmatik dijital bir ekran kullanılmış aynı zamanda yol bilgisayarı ve göstergelerin olduğu kısımda da LED bir ekran ile günümüz teknolojik değişiklikleri yapılmış. Resimden göründüğü üzere, arka tarafta derecesini kendimiz ayarladığımız 2 adet havalandırma menfezi bulunuyor. Güvenlik anlamıda da üst sıralarda yer almak isteyen Hyundai, Tuscon'a fiziksel konforun yanı sıra adaptif hız sabitleme sistemi, ön yolcular arası hava yastığı, kör nokta kamerası gibi güvenlik özellikleriyle sürüş konforu ve güvenlik de sağlıyor. 

qwqwqwqwwq

Hyundai, 2021 Tucson'un motor seçenekleri konusunda şu an için fazla detay paylaşmadı ancak aracın Avrupa'da 1,6 litrelik birkaç farklı motor seçeneğine sahip olacağını biliyoruz. 2021 Tucson; benzinli modelinde 150, dizel modelinde 115 beygir güç sunacak. Ayrıca 48 volt hafif hibrit sistem ile benzinli motor seçeneğinin gücü 180 beygire, dizel motor seçeneğinin gücü de 136 beygire kadar çıkarılabiliyor. İşte 2021 Hyundai Tuscon 

wrwewerewrwer

2021 Hyundai Tuscon'un fiyatı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak şirket tarafından ilerleyen haftalarda yapılcak bir açıklama bekleniyor. Farklı modeller ile kullanıcılarının karşısına cıkacak olan aracın, 230 beygir güç, 230 Nm tork sunacak bir hibrit modelin tanıtılacağını söylediğini de belirtelim.

 

Haber Ara