Dolar

32,4423

Euro

34,7619

Altın

2.438,13

Bist

9.915,62

2. Sezonda diziye hangi oyuncular katılacak?

İlk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayımlanan Kuruluş Osman dizisine 2. sezonda hangi yıldız oyuncular katılacak? Detaylar haberimizde.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-06 18:04:49

2. Sezonda diziye hangi oyuncular katılacak?

2. sezonun 28 bölümünün 1. fragmanı ile gösterime giren Kuruluş Osman dizinde sürpriz bir isim yer aldı. Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın Kuruluş Osman kadrosuna dahil oldu. Cüneyt Arkın'ın diziye katılması sosyal medyada ve sanat dünyasında olumlu karşılanan gelişmelerden oldu. Cüneyt Arkın'ın yeni rolü ise izleyiciler arasında merak uyandırdı. Arkın'ın dizideki rolünün Ak Sakallılar'ın lideri olduğu açıklandı.

Börü Budun olarak tarihte ki yerini alan Ak Sakallılar liderini Cüneyt Arkın oynayacak. Diğer bir Yeşilçam sanatçısı olan Tamer Yiğit ise Ertuğrul Bey'i canlandıracak.

Kuruluş Osman'a yeni sezona dev oyuncu kadrosu ile giriş yapan Tamer Yiğit ve Emin Gürsoy, Ahmet Yenilmez gibi usta oyuncular da katıldı. Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ twitter hesabından yaptığı açıklamada kadroya Ahmet Yenilmez'in katıldığı müjdesini verdi.

Tamer Yiğit, Seçkin Özdemir, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Arslan, Umut Karadağ, Seray Kaya, Bahtiyar Engin gibi dev oyuncular diziye transfer olan sürpriz isimler olarak yeni sezondaki yerini aldı.

Haber Ara