Dolar

32,4440

Euro

34,7443

Altın

2.440,18

Bist

9.915,62

Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası

Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-04 23:22:05

Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası
Türkiye Sualtı Federasyonu tarafından düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde gerçekleştirildi.

Final sonucuna göre yapılan bireysel değerlendirmede, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'dan Ferit Çalıkuşu birinci, Sedat Osmanoğlu ikinci ve Söke Belediyespor'dan Hüseyin Taşdibi üçüncü oldu.

Takım sıralamasında ise birinciliği Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, ikinciliği Söke Belediyespor ve üçüncülüğü Pasifik Doğaspor aldı.

- 454 kilogram balık avlandı

15 takımın 60 sporcusuyla katıldığı zıpkınla balık avlama yarışmasında toplam 454 kilogram 650 gram ağırlığında balık avlandı. Balıkların bir hayır kurumuna verileceği öğrenildi.

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Bandırma Belediye Bakanı Dursun Mirza, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Asbaşkanı Şahin Özer, ilk üçe giren kulüp ve sporculara madalya ve kupalarını verdi.

Dereceye giren en az sekiz en çok 12 sporcu, ay sonunda yapılacak milli takım kampına davet edilecek.

Buradan üç asil iki yedek sporcu aday kadroya çağrılacak. Bu sporcular, yurt dışında ülkemizi temsil etme hakkına sahip olacak ve İspanya'da yapılacak Dünya şampiyonasına katılacaklar.

Haber Ara