Dolar

32,5584

Euro

34,9477

Altın

2.438,04

Bist

9.716,77

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Süel:

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Süel:

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-08 13:02:15

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Süel:
Vodafone Türkiye, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Parkı'nda halka açık bir iftar yemeği düzenledi.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamada, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel'in evsahipliğinde, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkan Vekili Ömer Fatih Sayan'ın katılımıyla gerçekleştirilen iftara, Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

Vodafone Türkiye'nin, ticari faaliyetleri kadar sosyal sorumluluklarını öncelikleri arasına aldığına işaret edilen açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Gençlik Parkı'nda kurduğu iftar çadırının, geleneksel ramazan şenlikleriyle renkli görüntülere sahne olduğu kaydedildi.

Açıklamada, Süel'in Vodafone Türkiye'nin sosyal sorumluluk projelerine ilişkin değerlendirmelerine de yer verildi.

Süel, ramazan ayında toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin iftar çadırlarında sergilendiğine inandıklarını ifade ederek, Vodafone Türkiye olarak, bu gibi sosyal buluşmaların toplumsal yardımlaşma, kaynaşma ve hoşgörü ortamının güçlenmesinde önemli rolü olduğunu düşündüklerini, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ankara'da bir iftar yemeği düzenlediklerini aktardı.

İftarda yüzlerce vatandaşla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Süel, "Vodafone Türkiye olarak geleneksel Ramazan buluşmalarımızı önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

Haber Ara