Dolar

32,4904

Euro

34,5563

Altın

2.495,71

Bist

9.548,09

TM Forum Excellence Awards 2015'te Avea'ya ödül

TM Forum Excellence Awards 2015'te Avea'ya ödül

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-06 11:15:09

TM Forum Excellence Awards 2015'te Avea'ya ödül
Avea, TM Forum Excellence Awards 2015'te Müşteri Odaklılık kategorisinde ödül aldı.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre şirket, yenilenen satış ve satış sonrası işlemler sistemi Opera'yı hayata geçirdiği Unicorn Projesi'yle telekom endüstrisinin en prestijli uluslararası ödüllerinden olan TM Forum Excellence Awards 2015'te Müşteri Odaklılık kategorisinde ödüle layık görüldü.

Avea, Unicorn projesiyle müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) ve sipariş sistemleri altyapısını yeni nesil uygulamalara taşıyan ilk operatör unvanını alırken, aynı zamanda bu sistemi dünyada uygulayan az sayıdaki operatörden de biri oldu.

Şirket, Unicorn satış ve sipariş yönetimi projesinin hayata geçirirken, süreç ve uygulama portföyü açısından da hizmet seviyesini dünya standartlarına taşımış oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Grubu Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Dr. Coşkun Şahin, projeyle satış sipariş sistemleri altyapısını uluslararası TM Forum standartlarına taşıdıklarını bildirdi.

Bu sayede Avea ürünlerinin tüm kanallardan daha hızlı satışının yapıldığını ifade eden Şahin, müşteri ihtiyacına uygun ürün ve paketler sunarak rekabette avantaj elde ettiklerini, böyle bir ödülle de başarılarını taçlandırdıkları için ayrıca mutlu olduklarını kaydetti.

Benzerleriyle kıyaslandığında kısa sürede tamamlanan projeyle merkezi ürün katalog yönetimi, tüm kanallardan sipariş girişi ve alınan siparişlerin en kısa sürede tamamlanarak ürün ve hizmetlerin müşterilerin kullanımına sunulması sağlanıyor.

Endüstri liderlerinden, uzmanlardan, analistlerden ve yatırımcılardan oluşan bağımsız bir jüri tarafından değerlendirilen Excellence Awards ödül başvuruları sonucunda Avea'nın yanı sıra BT, China Unicom, DGIT, Huawei, NetCracker ve Verizon da diğer kategorilerde ödül kazanan firmalar arasında yer aldı.

Haber Ara