Dolar

32,4686

Euro

34,7951

Altın

2.441,69

Bist

9.915,62

Simge Şanlıurfa Piazza'yı salladı

Yıl boyu düzenlediği etkinliklerle şehrin cazibe noktası olan Piazza AVM, müzik listelerinde zirveye oturan 'Miş Miş' şarkısı ile yakaladığı çıkışı, yeni single çalışması 'Kamera' ile devam ettiren Simge'yi ağırladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-25 16:10:42

Simge Şanlıurfa Piazza'yı salladı
Yıl boyu düzenlediği etkinliklerle şehrin cazibe noktası olan Piazza AVM, müzik listelerinde zirveye oturan "Miş Miş" şarkısı ile yakaladığı çıkışı, yeni single çalışması "Kamera" ile devam ettiren Simge'yi ağırladı.

Sempatik şarkıcı, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğinde sevenleriyle buluştu. Şarkıları ve farklı tarzı ile müzikseverlerin gönlünde taht kuran Türk pop müziğinin sanatçısı Simge, Piazza'nın konuğu oldu. Simge, buz pistinde düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğinde hem coştu hem de coşturdu. Simge, şarkıları Mış Mış, Kamera ve Yankı'yı AVM'yi dolduran hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Bol bol imza dağıttı

Şanlıurfa'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Simge, gördüğü ilgi karşısında, "Şanlıurfa'ya ilk defa geliyorum, burada olmak çok güzel. Uzun zamandır gelmek istiyordum. İyi ki gelmişim" dedi. Hayranına ulaşabilmek için AVM'nin buz pistine kurulan platformu turlayan Simge, konser bitiminde sevenlerine bol bol imza dağıttı. Hayranları Simge'den imza alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Astım hastası hayranına özel ilgi gösterdi

Ünlü sanatçı, kalabalıktan dolayı etkinlik alanına güçlükle gelebilen ve astım krizi tutan hayranına özel ilgi gösterdi. Kendisinin de astım hastası olduğunu söyleyen Simge, çantasından kendi astım ilacını hayranına verdi. Hayranları ile sohbet eden ünlü sanatçı, yoğun ilgiyle karşılandığı Şanlıurfa'dan mutlu bir şekilde ayrıldı.

Haber Ara