Dolar

32,4461

Euro

34,7427

Altın

2.435,55

Bist

9.915,62

Netanyahu’nun Oğlu: Solcular, Neo-Nazilerden daha tehlikeli!

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun oğlu, Charlottesville olaylarının ardından paylaştığı yazıda Amerikalı sol grupların Neo-Nazilerden daha tehlikeli olduğunu iddia etti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-17 19:22:20

Netanyahu’nun Oğlu: Solcular, Neo-Nazilerden daha tehlikeli!

TIMEUTRK | HABER MERKEZİ

Yair Netanyahu, Facebook hesabında "Şunu söyleyeyim, ben bir Yahudiyim, İsrailliyim ve Virginia'daki kudurmuş Neo-Nazilerin benden ve ülkemden nefret ettiğini biliyorum. Ama onlar geçmişte kaldı ve soyları kuruyor. Öte yandan, benim ülkemden ve Amerika'dan nefret eden Antifa üyesi haydutlar ve Siyah Yaşamları Değerlidir hareketi gitgide güçleniyor ve Amerikan sosyal hayatını ve üniversiteleri hakimiyetleri altına alıyor" yazısını yayınladı.

Bu açıklama, "iki tarafın da neden olduğu şiddeti" ve Neo-Naziler ile KluKluxKlan'ı henüz dün kınayan Donald Trump'a yönelik tepkilerden sonra geldi.

Yair Netanyahu (1)

Başbakan Netanyahu ise Charlottesville'deki anti-Semitist gösterileri ancak dün kınadı. Netanyahu, Twitter hesabından paylaştığı yazıda "antisemitist, Neo-Nazici ve ırkçı gösterilerden dolayı öfkeli olduğun" belirtti. Başbakan, uzun zamandır Filistinli Araplara karşı ırkçılık yapmakla suçlanıyor.

Kaynak: Middle East Monitor

 

Haber Ara