Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Koleksiyon'un yeni merkezi Ankara'da açıldı

Koleksiyon'un yeni merkezi Ankara'da açıldı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-26 17:58:07

Koleksiyon'un yeni merkezi Ankara'da açıldı
Ev, ofis mobilyalarından cam ve porselen aksesuarlara kadar çok çeşitli tasarımlar ile birçok sergi ve konferansa ev sahipliği yapacak Koleksiyon'un Ankara merkezi açıldı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, yakın zamanda Amerika, Almanya, İngiltere, Azerbaycan yatırımlarının ardından "Yılın Global Markası" ödülüne layık görülen Koleksiyon, yurt içindeki yatırımlarını devam ettiriyor. Markanın Ankara'daki merkezi, kurucu Mimar Faruk Malhan, Yönetim Kurulu Başkanı Doruk Malhan, Genel Müdür Hasan Tici'nin ev sahipliğinde, mimarlık, tasarım, kamu ve iş dünyasından çok sayıda konuğun katıldığı özel bir davetle açıldı.

Koleksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Doruk Malhan, açılışta şunları kaydetti:

"Kurulduğumuz 70'li yıllarından başından bu yana sürekli kendini yenileyen ve gelişim eğilimini sürdüren bir marka olduk. Şu anda yurt içinde 11 noktada, yurt dışında ise 24 ülkede operasyonlarımızı yürütüyoruz. Yurt içindeki büyümemizi sürdürüyoruz ve Ankara'daki yeni merkezimiz bunun göstergelerinden biri. Son iki yılda yüzde 20 büyüdük. 2015'i yüzde 25 büyüme ve 160 milyon lira ciro ile tamamlamayı hedefledik. Yeni yaptığımız ofis ürün lansmanımız hem ülkemizde hem de yurt dışında büyük ses getirdi. Önümüzdeki günlerde 2016 Ev Serisi'nin lansmanını yakında yapacağız ve bu koleksiyonumuzun da yoğun ilgi göreceğine inanıyorum. Bu yeni Ankara merkezimizin bunlara tanıklık etmesini temenni ediyorum."

- 9 bin metrekare alana kuruldu

Toplam 9 bin metrekare alana kurulu yeni Koleksiyon Ankara Merkezi, 6 bin 400 metrekarelik teşhir alanına sahip, 6 katı teşhire ayrılmış 8 katlı yapıda proje ve perakende satış ekiplerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik grup hizmet verecek. Malzeme ve ölçü değişkeninden bağımsız olarak konutlara yönelik 200'ün üzerinde ev ve tamamlayıcı ürün tasarımı eğitim, kamu, finans, sağlık, turizm gibi sektörlere hizmet edecek 100'ü aşkın ofis ürünü sergilenecek.

Koleksiyon'un yeni Ankara merkezi, çok sayıda sergiye ev sahipliği yapabilecek. Merkezde ayrıca Kaffa Restaurant&Cafe de hizmet verecek.

Mimar Faruk Malhan tarafından 1972 yılında Ankara'da kurulan Koleksiyon mobilya, cam, porselen ve tekstil ürünlerini 40 yılı aşkın süredir tüketicilerin beğeni ve hizmetine sunuyor.

Haber Ara