Dolar

32,3327

Euro

35,2050

Altın

2.245,98

Bist

8.718,11

iPhone 7'de kulaklık girişi olacak mı?

Apple, iPhone 7'de kulaklık girişini kaldırıyor, ancak burada bir sürpriz gerçekleştirecek.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-13 11:46:55

iPhone 7'de kulaklık girişi olacak mı?

Teknolojiokulu'nda yer alan habere göre: Apple'ın iPhone 7'de kulaklık girişine yer vermeyeceği neredeyse kesinleşen detaylardan biri oldu. İddiaya göre Lightning portu şarj, veri aktarımı ve kulaklık için bağlantı noktası olacak. Apple Insider sitesi ise Apple'ın kulaklık girişi yerine ikinci bir hoparlör yerleştireceğini iddia etti.

Sitenin analistlere dayandırdığı habere göre Apple, iPhone 7'de ses kalitesini önemli ölçüde artırmak adına kulaklık girişi bölümüne ikinci bir hoparlör konumlandıracak. Hele ki, Beats Audio'nun bir Apple şirketi olduğu göz önüne alındığında, HTC'nin One serisinde yakaladığı başarılı ses deneyimini bundan sonraki süreçte iPhone'larda görebiliriz. Habere göre Apple ayrıca iPhone 7 kutu içeriğine Lightning portu üzerinden bağlantı sağlayan bir kulaklık yerleştirecek.

Analistlerden gelen bilgilere göre Apple ayrıca dinamik gürültü engelleme özelliğini iPhone 7 yerine iPhone 7s'te kullanmaya başlayacak. iPhone 7'de bunun yerine Temel sayısal bir kodek göreceğiz.

 

Haber Ara