Dolar

32,5982

Euro

34,7874

Altın

2.410,59

Bist

9.645,02

Hiç mi vicdanınız sızlamıyor?

Hayatlarını kurma umuduyla çıkıyorlar yollara. Riskli yolculuğun ucunda ölüm olduğunu bile bile...Göçmenlerin acı fotoğrafları gelmeye devam ediyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-02 11:54:40

Hiç mi vicdanınız sızlamıyor?

TİMETURK | HABER MERKEZİ

İnsanlık ölüyor...Tek dişi kalmış 'medeniyet'e yokculuk yapan mazlumların fotografları hergün bizi kahrediyor. Balinalara gösterilen ilginin gösterilmedigi Suriyeli, Libyalı, Tunuslu, Afrika ve Iraklı binlerce göçmen daha rahat bir yaşam umuduyla denizlere açılıyor.

Kimisi annesinin kucağında kimi suda can veriyor kimi kıyıya vuruyor. İslam milletlerinin bu evlatlarının küçükcük bedenleri hiç mi vicdanları sızlatmiyor? Hiç mi insanlık kendisinden utanmıyor?

Meseleyi politik okumaya çalışanlar; bu çocuklar masum! Dili, dini kimliğini ölümün ayırmadığı bu küçük çocukları siz nasıl ayırıyorsunuz?Nasıl bunun üzerinden kamplaşıyorsunuz?

Bunlar çocuk! Bu fotoğrafları görüp vicdanınız sızlamıyorsa insanlığınızı gözden geçirin. Biz biliyoruz ki; siz kendi çocuklarınızın sahile vurduğunu görünce uyanacaksınız ama o zaman insanlığınızı kaybetmiş olacaksınız. Bunlar insan! Siz de insanca bakın meseleye, politik bakmayı bırakın.

acocuk

pl_1

ask2

Haber Ara