Dolar

32,3159

Euro

35,0895

Altın

2.298,73

Bist

9.047,60

Dilipak: Şii-Sünni çatışmasına hazır olun

Dilipak, 'Büyük fitneye hazır olun! 'Amerikano bir Mehdi' her an zuhur edebilir.. Yani bir Şii-Sünni çatışmasına hazır olun. Şii, Sünni ve Selefi savaşı!' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-09 13:23:19

Dilipak: Şii-Sünni çatışmasına hazır olun

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, yakın zamanda bir Şii-Sünni çatışmasına hazır olun uyarısında bulundu.

Dilipak, "Bu bugünden yarına olacak bir olay değil. Hac mevsimini beklemek gerekecek. Yani 30 Ağustos" diye yazdı.

Dilipak'ın 'Bu gidiş nereye!' başlığıyla yayınlanan yazısından ilgili kısım şöyle:

"İran'daki saldırıların arkasında DAEŞ ya da PJAK veya Halkın Mücahidlerini suçlayabilirler. Bulurlar birini. Zaten 2000'li yıllardan başlayarak ABD'ye götürülüp, Amerikan vatandaşı yapılan on binlerce isim tekrar bölgeye geldi.. Herhangi biri olabilir. Her ayrı noktaya ayrı bir militanı da yönlendirmiş olabilir.

Eğer İran'ın Suudi Arabistan'a saldırması isteniyorsa, saldırganlardan biri, üzerindeki Suudi kimliğini olay yerinde düşürmüş de olabilir! Saldırgan ele geçirilip 'her şeyi itiraf da edebilir!?'

Şimdi sıkı durun! Çok daha farklı bir iddiada bulunacağım. Bunu kim gerçekleştirirse gerçekleştirsin, kıyamet teolojisi üzerinden birtakım komplolara hazır olun. Mehdi, Mesih, Deccal, Melheme-i Kübra, Armegedon'a yani yeni bir dünya savaşına hazır olun."

'AMERİKANO BİR MEHDİ'

"Asıl demem şu ki, büyük fitneye hazır olun! 'Amerikano bir Mehdi' her an zuhur edebilir.. Yani bir Şii-Sünni çatışmasına hazır olun. Şii, Sünni ve Selefi savaşı!

Gelecek 'Amerikano Mehdi', 'Arap asıllı bir Türk' olacaktı! Bu senaryo değişmiş de olabilir elbette. Ama Mehdi'nin harekat güzergahı Mekke-i Mükerreme, Kudüs, Şam, Hatay ve İstanbul.

Bu bugünden yarına olacak bir olay değil. Hac mevsimini beklemek gerekecek. Yani 30 Ağustos.

FETÖ'ye de gün doğdu. 15 Temmuz ve ardından Askeri Şûra sonrası yeni askeri komuta kademeleri için kritik bir tarih.. Görelim Mevlam neyler.. Gün doğmadan neler doğar. Mekerallahu! Birileri karanlık senaryolar peşinde.

FETÖ ile varmak istedikleri hedefe ulaşamayınca, şimdi şahinler yeni bir yol deniyorlar.

Bu senaryo başarılabilecek mi? Bu defa bölgede yeni bir 15 Temmuz yaşanabilir mi? O zaman ABD ne olur, AB ne olur, NATO ne olur? Bu kriz dönüp bu ülkeleri de vurabilir..

Türkiye bütün bu olayların merkezinde yer alan bir ülke."

Haber Ara