Dolar

32,3787

Euro

35,0444

Altın

2.326,37

Bist

9.134,82

Avea Test Ekibi'ne 'HP Shining Star Award' ödülü

Avea Test Ekibi'ne 'HP Shining Star Award' ödülü

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-17 14:47:48

Avea Test Ekibi'ne 'HP Shining Star Award' ödülü
Avea Test Ekibi, EMEA HP Customer Forum'da "Shining Star Award" ödülünü almaya hak kazandı.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da düzenlenen ve yazılım test sektörünün önde gelen şirketlerinden HP tarafından organize edilen EMEA HP Customer Forum, dünya çapında uygulama geliştirme ve test ekiplerini bir araya getirdi. Etkinlikte iki ödülden biri olan "Shining Star Award" ödülü, Avea Test Ekibi'ne verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Grubu Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, söz konusu ödülün, Avea Test Ekibi'nin HP uygulama geliştirme test ürünlerini dünyada en iyi kullanan ekip olduğunu kanıtladığını ifade etti. Şahin, şunları kaydetti: "Bu ödül, işimizi uluslararası standartlarda mükemmelliğe taşıma yolunda ortaya koyduğumuz başarının bir göstergesi. Müşterilerimize son teknolojinin yanı sıra yenilikçi ve kaliteli hizmet sunmaya odaklıyız. Avea Test Ekibi olarak doğru test süreç ve araçlarını kullanarak elde ettiğimiz kalite anlayışını uluslararası platformda bir kez daha kanıtladığımız için gururluyuz. HP Shining Star Award'ı Türkiye'ye getiren ekibimizi, bizi ödüle taşıyan özverili ve sonuç odaklı çabalarından dolayı kutluyor, bunu müşterilerimize daha fazlasını sunmak üzere verdiğimiz yeni bir söz olarak görüyorum."

-​Avea Test Ekibi

Avea Test Ekibi, Müşteri İlişkileri Yönetimi, Faturalama, Katma Değerli Servisler gibi projelerin performans, kullanılabilirlik, fonksiyon ve entegrasyon testlerini gerçekleştirerek, müşterilere daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyor. Ekip, 2014 yılının kasım ayında Londra'da düzenlenen Avrupa Yazılım Test Ödülleri töreninde de "Yılın Test Takımı" ödülünü kazanmıştı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara