Dolar

32,4288

Euro

34,7869

Altın

2.440,95

Bist

9.915,62

ABD teröristleri hem sever hem besler

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-30 15:40:00

ABD teröristleri hem sever hem besler

Joe Biden kim oluyor da ülkemize gelip ahkam kesiyor? Teröristleri övecek kadar diplomasiden anlamayan ABD'nin ikinci önemli kişisi ve Başkan Yardımcısı olan bu adam ülkemize karşı terör eylemleri gerçekleştiren bebek katili PKK terör örgütünün yandaşları ve bu örgütle paralel koordineli eylem yapanları cici göstermenin gayreti içine girdi. Resmen terör örgütü propagandası yaptı.

Ülkemiz aleyhine sözde akademisyen bin 128 soytarının imzalamış olduğu bildiriye destek vererek MİT Tırlarının durdurulmasıihanet haberlerini yapan sözde gazetecileri övmesi bardağı taşıran son damla oldu. Kendine hizmet eden politikacıları ve gazetecileri yamacına alarak “of the record” toplantısında son telkin ve talimatı verdiği yorumları yapıldı.

Yıllardan beri sözde emperyalizme ve özellikle ABD'ye karşı mücadele veren sahte Solcu, Atatürkçü, Alevi, Kürtçü ve milli değerlere karşı olan kişiler Biden ile yapılacak toplantıya koşarak gitti. Solculuğu, aydınlığı(!) kimseye bırakmayan bu soytarılar ABD'nin emperyalist yüzünü temsil eden Biden ile çektirdikleri selfie fotoğraflarını sırıtarak paylaştılar. Sanki çok güzel ve saygın bir görüşme yaptılar da onu paylaşıyorlar. Utanılacak bir durum. Solcu geçinen bu kişilerin gerçek yüzünün ortaya çıkması bakımından önemli bir gelişme olduğunu vurgulamalıyım.

Bu kişiler hem solcu hem de ABD yanlısı. Yine ayni kişiler hem katil Esed rejimden besleniyor, hem de özgürlüklerden bahsediyor. Hem bebek katili PKK'ya destek çıkıyorlar hem de halkların kardeşliğini savunuyor. Daha bunu gibi birçok tezat ve garip fikirleresahip olan kişilerle görüşen Biden utanmadan hala basın özgürlüğünden, sözde tutuklu gazeteci Can Dündar'dan bahsetmesi ne kadar komik ve kadar yanlı olduğunun bir kanıtıdır. Dündar sanki gazetecilik faaliyetinden dolayı hapse atıldı. Adamlar resmen emperyalistlerin, FETÖ'nün ve hainlerin tetikçiliğini yaparak ülkesinin sırlarını ifşa edip çamur gazetelerinde yayımladılar.

Terör yanlısı kişilerle ve siyasi partilerle görüşmeyi uluslararası bir diploması çalışması olarak gören Biden, terör örgütünün mağdur ettiği, evini gasp ettiği, okuma hakkının elinden alındığı, aylarca iş yerini açamayan esnafla konuşmadı. Tek yönlü olarak, olaylar nasıl objektif değerlendirilir? İşte ABD ve diğer Avrupalı devletlerin olaylara bakış açısı budur. Sadece kendilerinin istediği pencereden bakarak olaylara yön vermeye çalışan emperyalistler her zaman kendi çıkarını gözetler. Burada da öyle oldu. Ama eli boş döndü. Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere yetkililerden zılgıtı yedi. Basın toplantısı dahi yapamadan def oldu gitti.

Suriye iç savaşını bırakıp Türkiye düşmanlığı yapıldı

Sözde Stratejik ortağımız olan ABD başkan yardımcısının bu skandal programı ABD Büyükelçiliğinin hazırlandığı öne sürüldü.Suriye iç savaşıyla ilgili olması gereken çalışma tam anlamıyla Türkiye karşıtı bir görüşmeye dönüştü. Biden ve CIA ajanlarınınTürkiye hakkında duymak istedikleri konuları ele aldılar. Muhalefet ve karşıt görüşlü kişilerle görüşme yapması son derece doğal, ancak yapıcı olmayan, halkın nabzını tutamayan hain ve provokatör olan kişilerle görüşmesi tuhaf oldu.

Ülkemizi kan gölüne çeviren, en başta Kürt halkına oldukça büyük zarar evren bebek katili PKK ‘yi ve onun yörüngesinde olan diğerteröristlerin yaptıklarını görmemezlikten geldi. Suriye'de devam eden çatışmalarda rejimin yanında yer alan Kürtçü ve Müslüman düşmanı PYD'yi bir yandan Rusya bir yandan da ABD sarıp sarmalıyor. Bunlar ne kadar aşağılık ve nankör ki Müslümanlara ve Türkiye'ye karşı olan bu iki şer güç tarafından da sahipleniyor. İslami çizgide olan Kürt gruplara terör örgütü DEAŞ muamelesiyapan emperyalistler PYD'yı başlarının üzerinde neredeyse taç eylediler.

Rusya havadan, ve denizden attığı füzelerle Suriye'de devamlı sivilleri ve çocukları katlediyor. Ancak muhaliflerin olduğu yerlere tam anlamıyla zarar veremediği için PYD teröristlerini kullanarak komşularını katlettiriyor. Böylece Arap ve Türkmenler ile Kürtler arasında ebedi kan düşmanlığı sokmak istiyor. Nispeten başarılı da oldu. Halkın arasına gizlice giren PYD teröristleri hem halkıkatlediyor hem de Ruslara bölgenin koordinatlarını veriyor. Onlarda uçak ve gemilerden uzun menzilli füzelerle vuruluyor.

ABD'de ayni terörist gruplara havadan silah ve mühimmat atarak destek veriyor. PYD'ye verilen silahların geneline yakınını PKK alarak polis ve askerlerimize karşı kullanıyor. Güvenlik güçleri tarafından PKK inlerine yapılan baskınlarda çok sayıda ABD yapımı ağır silahın yanında patlayıcı ve değişik bombalar ele geçirildi. İşin en ilginç tarafı Şırnak'ın Silopi ilçesinde açılan hendekler kapatılıp evlerde yapılan aramalarda 250 bin dolar değerinde ABD yapımı insansız hava aracı (İHA) ele geçirildi. GPS kullanılarakve elle atılarak kalkış yapan mini İHA'nin gündüz ve gece için kızılötesi kamerası bulunuyor. Bunu teröristlere NATO üyesi sözde teröristlere göz açtırmayan, en komik deyimle DEAŞ teröristlerine karşı savaş(!) veren ABD verdi.

Ortak düşman olarak görülen DEAŞ, FETÖ; PKK ve PYD'ye her türlü desteği vermesine rağmen kamuoyu önünde sözde bu örgütlere karşıymış gibi beyanat vermeleri oldukça komik oluyor. Türkiye'yi tek başına DEAŞ ile savaşa sokarak arkadan PKK-PYD teröristleri, önden Hizbullah, İran, Esed ve Rusya birliklerinin saldırısıyla karşı karşıya bırakmak istiyorlar. Kuş beyniyle bizi tuzağa düşürmek istiyorlar. Zaten yıllardan beri ayni tuzağa düşüremedikleri için bunca iç düşmanı teyakkuza geçirdiler.

Ana muhalefet neden ülke düşmanların yanında?

Bu hain, sözde dost gibi gözüken vampirlere asla güvenilmeyeceğini çok iyi bilmemiz gerekir. Bunlar bizimle çıkarları müddetince dost olurlar. Çıkarları bitince bizi iki paralık Kürtçü teröristlere satarlar. Ülkeyi bölmek için gayret sarf eden bu şer güçlere ülkeninsiyasi partilerinin bu denli ilgi duyması, hele ana muhalefet CHP'nin bu duruma düşmesi çok üzücüdür. Unvanı, koltuğu veya parayı emperyalistlerin sayesinde kapanlar diyet borçlarını ödemek için şaklabanlıklarına devam ediyor. Biden'in görüşmesine olumsuz cevap veren MHP'yi tebrik ediyorum. Umarım bu değişiklik başkanlık seçimi için yapılmamıştır

Süper güç gibi görünen şaklabanlara aldanmamak gerekir. Başkalarına gelince en iyi insan hakları savunucusu, en iyi demokrat, eşitlikçi ve özgürlükçü gibi görünürler. Ancak kendisine yönelik en küçük bir eylem yapıldığında bütün hak ve özgürlükleri askıya alarak, dünyanın en gaddar ve en zalim yönetimi olurlar. İşgal ettikleri ülkelere ve bölgelere bakacak olursak bırakın insanları, hayvanları ve çevreyi bile katleden canavarlar ülkemize gelerek bize ders vermeleri asla kabul edilemez.

Hatırlarsınız, ABD'nin sırlarını ifşa eden biri vardı, Wikileaks'in editörü Julian Assange. Bu kişi meşhur bir gazeteci olmasına rağmen birden “vatan haini” ve hatta “terörist” ilan edildi. Edward Snowdw, eski CIA çalışanı NSA belgelerini sızdırdığı için başına gelmediği kalmadı. Zavallı Rusya'da esaret hayatı yaşıyor. Hani fikir hürriyeti, veya masumane “gazetecilik görevini ifade etti” diyen kimse çıktımı? Çıkmadı. Hatta onu linç edenlerin arasında bu Biden denilen adam da vardı. Diyeceğim o ki Batı toplumunda bunun gibi iki yüzlü olanların sayısı oldukça fazladır. Dündar kendilerine hizmet ettiği için onu sahipleniyorlar.

Teröristleri besleyen kendileridir. Bize “teröre destek vermeyin” diye telkin veriyor. Kendi ülkesinde Küba'yı veya Venezüella'yı destekleyen kimseye hayatı dar ederler. Dışarıda desteklediği El-kaide, DEAŞ, FETÖ veya PKK gibi terör örgütleri kendiçıkarlarına zarar verecek olsa, yanlışlıkla da olsa kendi ülkesinde eylem yapmış olsalar, bırakın liderler kadrosunu, onlara sempatiyle bakanları dahi katlederler. Kendisine dokunmayan terör örgütlerini besler, başka ülkelere eylem yaptırır. Sonra da kendisi devreye girerek utanmadan, yalandan, arabulucu olmaya kalkar.

Bu topraklar üzerine yıllardan beri bizleri birbirimizle çatıştırmaya ve bitirmeye çalışan şer odaklarını halkımızın görme vakti gelmiştir. Artık vampirlere pirim vermeyelim. Türk, Kürt, Arap ve bölgenin diğer milliyetleri kardeş ve komşu olmaktan başka çareleri yoktur. Yoksa batılıların kölesi olarak zelil bir şekilde yaşamak zorunda kalırlar. Müslümanlar ancak hür ve özgürceyaşayabilir.

https//:twitter.com/aslanbalci1

Haber Ara